MENÜ

Şota Arveladze, 3 puana hasret! (ÖZET) Hull City - Barnsley maç sonucu: 0-2

Türk televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Championship'te zor günler geçiriyor. Ligin 32. haftasında son sıradaki Barnsley'e evinde 2-0 mağlup olan Şota Arveladze yönetimindeki Hull'un galibiyet hasreti 6 maça yükseldi.

Şota Arveladze, 3 puana hasret! (ÖZET) Hull City - Barnsley maç sonucu: 0-2

Türk televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Championship'in 32. haftasında Barnsley'i konuk etti. Son sıradaki rakibine diş geçiremeyen Şota Arveladze yönetimindeki Hull, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. 6 maçtır kazanamayan ve ateş hattına doğru gerileyen Hull, 2 maç fazlasıyla Reading'in 8 puan önünde 20. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Şota Arveladze, 3 puana hasret (ÖZET) Hull City - Barnsley maç sonucu: 0-2

Ligdeki 4. galibiyetini 27. dakikada Callum Styles ve 45. dakikada Carlton Morris'in attığı golerle Barnsley ile 20 puanla son sırada bulunuyor.

CHAMPİONSHİP GÜNCEL PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Göreve 2-0'lık Swansea City galibiyetiyle başlayan Şota Arveladze, devam eden süreçte gelen mağlubiyetlere engel olamadı. Sırasıyla Preston North, Derby County ve Fulham'a kaybeden Hull, Sheffield Utd ile QPR ile berabere kaldı.

Şota Arveladze, 3 puana hasret (ÖZET) Hull City - Barnsley maç sonucu: 0-2

Barnsley karşısında da şok bir mağlubiyet alan ve galibiyet hasreti 6 maça yükselen Şota Arveladze'nin öğrencileri, cumartesi günü oynanacak Peterborough maçında kötü gidişata son vermeye çalışacak.

YORUM YAZ