SON DAKİKA: Van Persie resmen açıklandı! İşte yeni takımı...

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Robin van Persie, Hollanda Eredivisie kulübü Heerenveen'in yeni teknik direktörü oldu. Şu anda Feyenoord'un U18 takımını çalıştıran Persie, yazın teknik direktörlük kariyerine ilk adımını atacak. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Van Persie resmen açıklandı! İşte yeni takımı...

Hollanda Eredivisie kulübü Heerenveen, Hollandalı eski futbolcu Robin van Persie'nin takımın yeni teknik direktörü olduğunu duyurdu. Fenerbahçe'nin eski golcüsü, Hollanda kulübü ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Heerenveen, Robin van Persie'yi yeni baş antrenörü olarak atadı. 40 yaşındaki koç, kendisini iki sezon boyunca kulübe bağlayan bir sözleşme imzaladı" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

'GELİŞİMİMİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUM'

Robin van Persie, imzanın ardından kulübün resmî internet sitesine verdiği demeçte şunları söyledi: "Antrenörlük mesleği kapsamlı ve zorlu bir meslek ve ben de bu mesleği büyük bir tutku ve zevkle icra ediyorum. Gelişimimi sürdürmek istiyorum ve baş antrenörlük görevi bu arzuma mükemmel bir şekilde uyuyor. Bu nedenle sc Heerenveen'in bana sunduğu fırsattan çok memnunum. sc Heerenveen zengin bir geleneğe ve sadık taraftarlara sahip çok güzel bir kulüp. Burada baş antrenör olarak kulübün sportif hedeflerine ve gelişimine katkıda bulunmama izin verilmesi benim için harika bir meydan okuma."

YORUM YAZ