MENÜ

SON DAKİKA: UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleşti. İtalya Serie A'nın iki büyük kulübü AC Milan ev AS Roma, çeyrek finalde karşı karşıya gelecek. İşte diğer eşleşmeler ve tüm detaylar...

SON DAKİKA: UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunun ardından çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Avrupa'nın 2 numaralı futbol organizasyonda son sekiz takım arasındaki kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

Haberin Devamı

'KARAKTERİ FELAKETTİ!'

İşte UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri:

AC Milan - AS Roma

Liverpool - Atalanta

Bayer Leverkusen - West Ham United

Benfica - Marsilya

YARI FİNAL YOLU DA BELLİ OLDU

Çeyrek final eşleşmelerinin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde potansiyel yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Buna göre Benfica - Marsilya eşleşmesinin galibi ile Liverpool - Atalanta eşleşmesinin galibi; AC Milan- AS Roma eşleşmesinin galibi ile de Bayer Leverkusen-West Ham eşleşmesinin kazananı yarı finalde mücadele edecek.

SON DAKİKA: UEFA Avrupa Liginde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final ilk maçları 11 Nisan'da, rövanşlar ise 18 Nisan'da oynanacak. Yarı finalin ilk ayağı 2 Mayıs'ta, ikinci maçlar ise 9 Mayıs'ta. Turnuvanın finaline ise 22 Mayıs Çarşamba günü İrlanda'nın başkenti Dublin ev sahipliği yapacak.

YORUM YAZ