SON DAKİKA: Trendyol 1. Lig'de şampiyon Eyüpspor! İşte play-off hattı küme düşen son takım...

Trendyol 1. Lig, saat 16.00'da başlayan yedi maçın tamamlanması ile sona erdi. 34. hafta karşılaşmalarının ardından şampiyon Eyüpspor olurken play-off'a kalan takımlar ve küme düşen son takım belirlendi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Trendyol 1. Lig'de şampiyon Eyüpspor! İşte play-off hattı küme düşen son takım...

 Trendyol 1. Lig'de tarihi akşam sona erdi ve düğüm çözüldü... Son hafta mücadelelerinde aynı anda başlayan yedi karşılaşma sona erdi. Özellikle merak edilen play-off hattı belli olurken, küme düşen son takım da belirlendi.

Haberin Devamı

TEK TEK İSİM VEREREK AÇIKLADI!

EYÜPSPOR ŞAMPİYON

Son haftaya lider giren Eyüpspor, Erzurumspor FK'yi deplasmanda 4-0 mağlup ederek ligi lider tamamladı. Evinde Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Göztepe ise ligi ikinci sırada bitirdi.

SAKARYASPOR PLAY-OFF FİNALİNDE!

Ligin son haftasının en dikkat çeken karşılaşması ise Kocaeli'nde oynandı. Körfez Derbisi'nde Sakaryaspor, ezeli rakibini deplasmanda 2-0 mağlup ederek ligi üçüncü sırada tamamladı. Tatangalar bu sonuçlar play-off finalinde oynamaya hak kazandı.

PLAY-OFF'A HANGİ TAKIMLAR KALDI?

Son hafta maçlarını ardından play-off oynayacak dört takım da belli oldu. Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Bodrum FK, ligi dördüncü sırada tamamladı. Boluspor'a kaybeden Çorum FK beşinci, Sakaryaspor'a 2-0 mağlup olan Kocaelispor altıncı, Boluspor ise ligi yedinci sırada tamamladı.

Haberin Devamı

İŞTE PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Bu sonuçların ardından ligi 4. sırada tamamlayan Bodrum FK, 7. sıradaki Boluspor ile eşleşti. 5. sırada yer alan Çorum FK ise 6. sıradaki Kocaelispor ile play-off maçları oynayacak. Play-Off'tan galip çıkan takım ise finalde Sakaryaspor ile karşılaşacak.

TUZLASPOR LİGE VEDA ETTİ

Trendyol 1. Lig'de küme düşen son takım da belli oldu. Daha önce Giresunspor ve Altay, küme düşmeyi garantilemişti. Evinde Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Tuzlaspor, ligden düşen son takım oldu. Adanaspor ve Şanlıurfaspor ise son hafta ligde kalmayı başardı.

1. LİG'DE SON HAFTANIN SONUÇLARI

Adanaspor 1-0 Bandırmaspor

Boluspor 2-1 Çorum FK

Erzurumspor FK 0-4 Eyüpspor

Göztepe 1-1 Bodrum FK

Kocaelispor 0-2 Sakaryaspor

Şanlıurfaspor 2-0 Manisa FK

Tuzlaspor 1-1 Gençlerbirliği

YORUM YAZ