MENÜ

Son dakika! TFF'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a kötü haber

Son dakika haberi... Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sarı Lacivertli kulübün resmi internet sitesi ile sosyal medyadan sportmenliğe aykırı açıklamalar yapıldığı gerekçesiyle PFDK’ya sevk edildiğini açıkladı.

Son dakika! TFF'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a kötü haber

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya sevk edildiğini duyurdu. TFF'den yapılan açıklamada, ''Fenerbahçe A.Ş Kulübü Başkanı Yıldırım Ali Koç'un 11.03.2022 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde ve kulüp sosyal medya hesabında yapmış olduğu açıklamalarında yer alan "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.'' ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç'un yanı sıra Fenerbahçe Kulübü de 11 Mart Cuma günü resmi siteden yayınlanan açıklamalar suretiyle "sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Hatırlanacağı üzere Başkan Ali Koç, MHK'nin 8 Mart Salı günü hakemlerle ilgili aldığı karar sonrası basın toplantısı yapmış ve gündeme dair açıklamalarda bulunmuştu.

'Endişelerimizde haklı olduğumuz ortaya çıktı'

Fenerbahçe - Trabzonspor maçıyla başlayan süreci anlatan Koç, "Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesi yaşanan atamalarda yapılan gariplik, ilk atamadan duyduğumuz endişeden bir gün sonra neden endişe duyduğumuzu önümüzdeki günlerde paylaşacağımızı söylemiştik. Endişelerimizde haklı olduğumuz ortaya çıktı. Son 36 saattir, 8 Mart Salı günü yapılan TFF'nin aldığı karar ülke futbolunu karman çorman hale getirdi. Bizler ne kadar endişeli olduğumuzu paylaşmakta haklı olduğumuz görüyoruz. O kadar çok malzeme var ki. Akıl tutulması olan Türk futbolunda o kadar malzeme var ki hala ne paylaşacağıma karar vermiş değilim" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ