MENÜ

Son dakika | TFF'de iki istifa daha! Alkın Kalkavan ve Erhan Kamışlı...

Son dakika haberi... Türkiye Futbol Federasyonu'nda Nihat Özdemir'in istifası sonrası yeni haberler gelmeye devam ediyor. TFF Başkan Vekili Erhan Kamışlı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan görevlerinden istifa etti.

Son dakika | TFF'de iki istifa daha! Alkın Kalkavan ve Erhan Kamışlı...

Türk futbolunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in istifasının yankıları devam ederken yeni istifa haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

TFF Başkan Vekili Erhan Kamışlı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan görevlerinden istifa etti. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinin de 16 Haziran’da yapılacağı öğrenildi.

Federasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

TFF Başkan Vekili Erhan Kamışlı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan görevlerinden istifa etmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Haberin Devamı

Yayın ihalesinde kilit isimdi

TFF Başkanı Nihat Özdemir görevi bırakınca Erhan Kamışlı da "Ben de bırakıyorum" diyerek görevden ayrılmak istedi. Büyük krize yol açan yayın ihalesinin en kilit isimlerinden olan Kamışlı'ya kulüpler ricacı oldu ve ihale bitene kadar görevde kalması için ikna etmişti. Ancak Yaşanan gelişmelerin ardından Kamışlı göreve devam edemeyeceğini beyan ederek istifasını TFF'ye iletti.

İstifalar sürüyor

TFF'de istifalar sürüyor. Geçtiğimiz hafta TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu Mehmet Baykan'ın istifa etmesinin ardından dün de TFF Başkanı Nihat Özdemir'in görevi bıraktığı açıklanmıştı. TFF'den bugün yapılan açıklamada ise, TFF Başkan Vekili Erhan Kamışlı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan görevlerinden istifa etti. TFF Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg de akşam saatlerinde istifa etmişti.

YORUM YAZ