MENÜ

SON DAKİKA: Süper Lig ekibinde İbrahim Üzülmez dönemi!

Pendikspor, Portekizli Teknik Direktör Ivo Vieira ile yolların ayrıldığını duyurdu. İstanbul ekibinin yeni teknik direktörü ise İbrahim Üzülmez oldu.

SON DAKİKA: Süper Lig ekibinde İbrahim Üzülmez dönemi!

Trendyol Süper Lig ekibi Pendikspor, Teknik Direktör Ivo Vieira ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Ivo Vieira ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze katkılarından dolayı Ivo Vieira’a ve teknik ekibine teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

9. HAFTADA GELMİŞTİ

Portekizli teknik direktör, Pendikspor'daki görevine ligin 9. haftasında deplasmanda oynanan Konyaspor maçı ile başladı. Ivo Vieira, Pendikspor'un başında ligde çıktığı 19 karşılaşmada 6 galibiyet 4 beraberlik 9 mağlubiyet aldı. Pendikspor 28. hafta öncesinde Trendyol Süper Lig'de 26 puanla küme düşme hattında 19. sırada bulunuyor.

SON DAKİKA: Süper Lig ekibinde İbrahim Üzülmez dönemi

İBRAHİM ÜZÜLMEZ GÖREVE BAŞLADI!

Öte yandan Ivo Vieira ile yollarının ayrılmasının arından Pendikspor'ta teknik direktör İbrahim Üzülmez'in göreve başladığı öğrenildi. Konuyla ilgili Skorer'e konuşan Üzülmez, "İki gündür idmandayım. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

RESMEN AÇIKLANDI!

Pendikspor, İbrahim Üzülmez'in teknik direktörlük görevine getirildiğini resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladı. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri yer aldı.

YORUM YAZ