MENÜ

Son dakika | Galatasaray yeni sol bekini buldu! 1.2 milyon Euro...

Galatasaray'ın uzun süren sol bek arayışı sona erdi. Sarı-Kırmızılı takımın gündemine bir çok isim gelmesine Galatasaray Süper Lig'den bir ismi kadrosuna kattı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor...

Son dakika | Galatasaray yeni sol bekini buldu! 1.2 milyon Euro...

Süper Lig kulüpleri, ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın mali yükünü omuzlama kararı almıştı. 17 takımın ayrıca bu iki kulüpte forma giyen ve futbola devam etmek isteyen oyunculara sezon sonuna kadar kucak açmaya hazırlandığı öğrenildi. Kulüpler, transfer edecekleri oyuncuların bu sezonki maaşını da üstlenmiş olacak. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Okan Buruk'lu Galatasaray Beşiktaş'ın da istediği Hataysporlu oyuncuyu kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

LİGDEN ÇEKİLDİLER

Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde yıkıcı hasara neden olan deprem, futbolu da etkiledi. Süper Lig ekipleri Hatayspor ve Gaziantep FK, bu sezonki müsabakalardan çekilme kararı aldı. TFF de bunu onayladı. Depremi yerinde yaşayan Hataysporlu ve Gaziantepli oyuncuların bir bölümü, bunun psikolojik etkilerini hâlâ yaşıyor. Bazı futbolcular ise yeşil sahaya kendini vererek, normalleşmeye çalışmak istiyor.

MAAŞ YÜKLERİ ÜSTLENİLECEK

Diğer kulüpler, afetten etkilenen bölgelere yardım elini uzatmak için seferber oldu. Ayrıca Süper Lig’in 17 kulübü, Gaziantep ve Hatayspor’un mali yükünü omuzlama kararı da almıştı. Diğer takımlar, ligden çekilen iki ekibin oyuncuları için de bir desteğe daha hazırlanıyor. Süper Lig takımları, ligden çekilen bu iki ekipte forma giyen ve futbol oynamaya devam etmek isteyen oyunculara kucak açmaya hazır. Kulüpler, transfer edecekleri oyuncuların bu sezonki maaşını da üstlenmiş olacak.

Haberin Devamı

YABANCI KURALI 9+2 OLARAK GÜNCELLENDİ

Hatayspor ve Gaziantep FK’nın yöneticileriyle temasa geçilerek, hangi futbolcuların oynamaya devam etme planı yaptığı öğrenilecek. Ardından bu oyuncuların, sezon sonuna kadar diğer Süper Lig ekiplerinde forma giymeleri sağlanacak. TFF, ligden çekilen takımlardan transfer edilecek yabancı oyuncuların oynaması şartıyla kontenjan kuralını 9+2 olarak güncellemişti.

 

Son dakika | Galatasaray yeni sol bekini buldu 1.2 milyon Euro...

GALATASARAY ADEKUGBE İLE ANLAŞTI

Hataspor'un sol beki Sam Adekugbe Galatasaray'la anlaştı. Sezon sonuna kadar kiralık. Satın alma opsiyonu 1.2 milyon Euro olacak. Sarı-Kırmızılı takım Hatayspor ile görüşmelerini sürdürüyor. 1-2 madde konusunda görüşmeler devam ediyor. Transferle ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde gelmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ DA İSTİYORDU!

28 yaşındaki sol bekle Beşiktaş da ilgileniyordu. Şenol Güneş bu transferi bizzat istedi. Masuaku'nun satın alma opsiyonunu kullanmayacaklarını Sam Adekugbe'ye bildirmelerine rağmen oyuncunun tercihi Galatasaray oldu.

Yakup Çınar - Fanatik Özel

YORUM YAZ