MENÜ

Son Dakika! Saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'den hakemliği bırakma kararı!

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Eryaman Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. 1-1 sona eren maçın ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Bu olayın ardından hastaneye kaldırılan Meler, hakemliği bırakma kararı aldığını açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi. Bu olaydan sonra Halil Umut Meler, hakemliği kararı aldığını açıkladı.

Haberin Devamı

MAÇ SONU HAKEME SALDIRI

Maçın ardından sahaya giren bir kişi, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruğun ardından yerde kalan Halil Umut Meler'e saldıran kişi güçlükle sahadan uzaklaştırıldı. Halil Umut Meler'e saldırıyı gerçekleştiren kişinin Ankaragücü Başkanı Faruk Koca olduğu belirtildi.

Son Dakika Saldırıya uğrayan Halil Umut Melerden hakemliği bırakma kararı

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Halil Umut Meler'in son hali görenleri şok etti. Meler'in yumruk yediği sol gözünün morarıp şiştiği görüldü. Saldırının ardından sahadan ambulans ile ayrılan Halil Umut Meler, tedavi altına alındı. Meler'in hayati bir tehlikesinin bulunmadığı, elmacık kemiğinde çatlak tespit edildiği açıklandı.

İZLE | Hakem Halil Umut Meler'e saldırı! İşte saniye saniye o görüntüler...

HASTANEDEN AÇIKLAMA: GÖZ ÇEVRESİNDE ÇATLAK VAR
Meler'in doktoru gecenin ilerleyen saatlerinde şu açıklamayı yaptı; 'Hastanemize biraz önce hastamız acil servise başvurdu. Orhan Hocamızla beraber diğer doktor arkadaşlar ilk muayeneler, tomografi ve ileri tetkikler, özellikle kafa travması olması nedeniyle beyinden mide bölgesine kadar tarandı. Şu an için hayati tehlike yok. Sol göz çevresinde kanaması var. Orada küçük bir çatlak var. Önemli bir hayati tehlike gözükmüyor. Kafa travması olması sebebiyle hocamızı sabaha kadar takip edeceğiz. Sabah gerekli tetkiklerin ardından göndereceğiz. Halil Umut Meler ile konuştuk. Hasta mahremiyetine girdiği için aktaramayacağım." dedi.

Haberin Devamı

İŞTE O ANLAR:

HALİL UMUT MELER: 'CANINIZ SAĞ OLSUN!'

Öte yandan hakem Halil Umut Meler, soyunma odasına gittiği sırada, Ankaragücü yöneticilerine ve taraftarlarına yönelik konuşmasında "Canınız sağ olsun benim hatam" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Saldırıya uğrayan Halil Umut Melerden hakemliği bırakma kararı

TFF BAŞKANI: TÜM LİGLER SÜRESİZ OLARAK ERTELENDİ

Süper Lig'in 15'inci haftasında Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan maçın ardından hakem Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, tüm ligleri süresiz olarak ertelendiğini açıkladı. Bu kararla Süper Lig ve alt ligler, ikinci bir karara kadar oynanmayacak.

'İNŞALLAH BU SON OLUR'

Trabzonsporlu Yönetici Zeyyat Kafkas, konu ile ilgili açıklama yaptı. Kafkas, "Halil Umut Meler'in kalbi çok yaralı. Çok umutsuz gördüm. Morali bozuk. Faruk Koca'nın yaptığını asla tasvip etmiyoruz. Kavgada bile yerdeki adama vurulmaz, hocamıza yerdeyken tekmeler atıldı. Yerde atılan tekmeler hocamızı derinden yaralamış. Ertuğrul Doğan'ın geçmiş olsun mesajlarını ilettim. Üzücü bir olay. Türkiye'nin imajı anlamında da çok kötü. İnşallah bu son olur. İnsanlığı üzen bir davranış. Yaralar geçer ama Halil Umut Meler kalben yaralandı. Çok üzüldüm. Umudunu kaybetmiş. O da bir görev yapıyor, bu şekilde olmamalı." dedi.

Haberin Devamı

HALİL UMUT MELER: 'BU İŞ BENİM İÇİN BİTTİ!'

Uğradığı saldırı sonrası Ankara’da özel bir hastanede gözetim altına alınan Halil Umut Meler’in moralinin son derece bozuk olduğu ve kendisini ziyarete gelen hakem arkadaşlarına, “Bu iş benim için bitti. Artık devam edemem” dediği ifade edildi. Gençlik ve Spor Bakanı, İçişleri ve Adalet Bakanı’nın Meler’e yakınları aracılığı ile telefonla ulaştığı ve sağlık durumu hakkında bilgi aldığı bildirildi.

Haberin Devamı

Son Dakika Saldırıya uğrayan Halil Umut Melerden hakemliği bırakma kararı

Son Dakika Saldırıya uğrayan Halil Umut Melerden hakemliği bırakma kararı

 

YORUM YAZ