MENÜ

Son dakika! Rüştü Reçber taburcu oldu

Son dakika haberi: Türkiye'de corona virüse (Covid-19) yakalanan isimlerden biri de Fenerbahçe'nin efsane kalecisi ve en fazla milli olan futbolcu Rüştü Reçber'di. Müjdeli bir haber de Rüştü Reçber cephesinden geldi. Corona virüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi gören eski milli kalecinin taburcu olduğu öğrenildi.

Son dakika! Rüştü Reçber taburcu oldu

Son dakika haberi: Türkiye'de corona virüse (Covid-19) yakalanan isimlerden biri de Fenerbahçe'nin efsane kalecisi ve en fazla milli olan futbolcu Rüştü Reçber'di. Efsane kaleciden müjdeli haber çok geçmeden geldi. Corona virüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi gören eski milli kaleci Rüştü Reçber'in, taburcu olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgını, spor faaliyetlerinin durmasına sebep olmuş, birçok sporcu ve eski sporcuya da bulaşmıştı. Bu isimlerden biri olan eski milli kalecimiz Rüştü Reçber'di.

46 yaşındaki efsane isim için müjdeli haber çok geçmeden geldi. Hakkında hastalığı ağır bir şekilde geçirdiğine yönelik de iddiaların bulunduğu Rüştü Reçber'in hastaneden taburcu olduğu evde izolasyon sürecine devam edeceği öğrenildi.

Işıl Reçber de duyurdu

Milli Takım’ın corona virüsüne yakalanan efsane kalecisi Rüştü Reçber, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Ajansların son dakika haberi olarak paylaştığı gelişmenin ardından ilk günden beri eşinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Işıl Reçber de kişisel Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Işıl Reçber, “Ne güzel bir gün Allah’ım sana şükürler olsun… 11 günlük zorlu süreçten sonra eşim taburcu oldu. Sen duaları kabul edensin, sen bizleri gören, bilen koruyansın… Çok sevinmem gerekse de her şeyi yarım yaşıyorum aslında… Çünkü o kadar çok şifa bekleyen hasta var ki şu an hastanelerde…. Dostlar, onların babaları, anneleri, sevdikleri, yakınları hepsine sen bu güzel günü yaşat Allah’ım… Evlerine, sevdiklerine kavuştur…” dedi.

YORUM YAZ