SON DAKİKA: Premier Lig'de şok ayrılık! Resmen açıklandı

İngiltere Premier Lig kulübü Brighton, İtalyan teknik adam Roberto De Zerbi ile yarın oynanacak son Premier Lig maçının ardından yolların ayrılacağını duyurdu.

SON DAKİKA: Premier Lig'de şok ayrılık! Resmen açıklandı

İngiltere Premier Lig'de son dokuz maçta yalnızca bir galibiyet alabilen Brighton'da ayrılık açıklaması geldi. Mavi-beyazlı kulüp, İtalyan teknik direktör Roberto De Zerbi ile yarın akşam oynanacak Manchester United maçının ardından yolların ayrılacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Brighton & Hove Albion, baş antrenör Roberto De Zerbi'nin yarın Manchester United ile oynanacak sezonun son Premier Lig maçından sonra kulüpten ayrılacağını doğruladı" ifadeleri yer aldı.

2022'DE GELMİŞTİ

Oynattığı etkili hücum futbolu ile dikkat çeken De Zerbi, Ukrayna kulübü Shakhtar Donetsk'i çalıştırdıktan sonra 2022 yılında İngiltere Premier Lig kulübü Brighton'ın başına geçti. İngiltere'nin güney ekibi, Brighton yönetiminde geçen sezonu 6. sırada tamamladı ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etti.

SON DAKİKA: Premier Ligde şok ayrılık Resmen açıklandı

BAYERN MÜNİH İDDİASI

Brighton bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda AS Roma'ya elenirken, ligde de geçen sezona göre daha kötü bir performans sergiledi. Mavi-beyazlı takım, yarın tamamlanacak olan Premier Lig'de 48 puanla 10. sırada bulunuyor. Öte yandan Brighton'ın, De Zerbi ayrılığını duyurmasının ardından Alman gazetesi BILD, İtalyan teknik adamın Bayern Münih'e gideceğini iddia etti.

YORUM YAZ