MENÜ

SON DAKİKA! Misli.com ile TFF arasında tarihi anlaşma imzalandı

Türk futbolu için tarihi günlerden biri yaşandı. 2. ve 3. Ligler'in isim sponsorluğu için TFF ile Misli.com arasında anlaşma gerçekleşti. Dev anlaşma için yapılan törene katılan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türk sporuna her branşta destek verdiklerini belirtti. Misli.com 2. Lig ile Misli.com 3. Lig maçlarının nereden yayınlanacağı da açıklandı...

SON DAKİKA! Misli.com ile TFF arasında tarihi anlaşma imzalandı

Misli.com’dan Türk futboluna büyük destek... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Misli.com arasında tarihi bir anlaşma imzalandı. Futbola verdiği destekle bilinen Misli.com, TFF 2´ Lig ve TFF 3. Lig’in isim sponsoru oldu.

Haberin Devamı

"TÜRK SPORUNA DESTEĞİMİZ AİLE GELENEĞİMİZ"

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, sponsorluk anlaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Tüm spor branşlarına destek verdiklerini belirterek sözlerine başlayan Demirören, "Türk sporunun branş ayırt etmeksizin desteklemek ailemizin geleneklerinden biridir. Ben 2000 yılından beri spor camiası içerisindeyim. Masanın iki tarafında da oturdum. Misli.com olarak 2. ve 3. lige ismini vermekten onur ve gurur duymaktayız. Bu işbirliğinde emeği geçen TFF Başkanı Nihat Özdemir ve ekibine, misli.com ailesine teşekkür ederim. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA Misli.com ile TFF arasında tarihi anlaşma imzalandı

"YAYINLAR MİSLİ.COM UYGULAMASINDAN İZLENECEK"

Kaç maçın yayınlanacağı ve yayınların nereden takip edileceği ile ilgili gelen soruya Yıldırım Demirören "Yayınla ilgili kaç maçın yayınlanacağı yönünde bir karar vermedik. Misli.com'daki maçları uygulamalardan ücretsiz olarak izleyeceklerdir. Bütün yayınlar misli.com üzerinden gerçekleştirilecek." cevabını verdi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA Misli.com ile TFF arasında tarihi anlaşma imzalandı

"2.LİG VE 3. LİG MAÇLARI DA YAYINLANACAK"

TFF Başkanı Nihat Özdemir ise "2. ve 3. ligimizin 2 yıldır sponsorumuz yoktu. Artık Misli.com ile anlaşma sağladık. Yayıncılık hakkı için de Misli.com ile anlaştık. 'Maçlarımız yayınlansa çok mutlu oluruz' diyen kulüp başkanları vardı, Misli.com ile artık 2. lig ve 3. lig maçları da yayınlanacak. TFF ve Misli.com markalarının ortak güçleri ile 2. lig ve 3. liglerinin bilinirliği artacaktır. Bu anlaşmamız, 2. lig ve 3. ligde oynayan futbolcuların vitrine çıkmasına imkan verecektir. Böyle bir anlaşmanın yapılması illegal bahsin de önüne geçecektir. Bu anlaşmayla 2. lig ve 3. lig çok değerli hale gelecektir. Bu anlaşmayla kulüplerimizin gelirlerinin artacağına inanıyoruz. 2. ve 3. ligdeki tüm kulüplerimiz ekonomik anlamda rahatlayacaklardır.

Önümüzdeki yıllarda da önce 2. lig sonra 3. lige de takım harcama limitleri de getireceğiz. Türk futbolunun akibeti için buna mecburuz. Kulüplerin altyapıya da gençlere de önem vermesini bekliyoruz. Daha iyi bir futbol yapısı ortaya çıkacaktır. Misli.com'a sponsor ailemize hoş geldiniz diyorum. Yeni sezonda Misli.com 2. Lig ve Misli.com 3. Lig olarak liglerimiz devam edecektir. Sözlerime son verirken değerli ağabeyimiz Erdoğan Demirören'i rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA Misli.com ile TFF arasında tarihi anlaşma imzalandı

Alkın Kalkavan - Şenol Güneş - Yıldırım Demirören - Nihat Özdemir - Volkan Can - Sinan Oktay - Erdoğan Demirören

Yayıncı kuruluşla anlaşmanın ne durumda olduğu ile ilgili gelen soruya TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Yayıncı kuruluşlarla görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede anlaşma yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

Alkın Kalkavan: Bu anlaşma bir kilometre taşı

TFF Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, alt liglerin de izlenirliğinin artmasının Türk futbolu için önemli bir kilometre taşı olacağını ifade ederek, "Heyecanlı bir gün yaşıyorum. Yayınlarla 2. Lig ve 3. Lig'deki futbolcu arkadaşlarımız daha motive olacak. Bu iş birliğinin bundan sonraki seneler için futbolumuzun marka değerine katkıda bulunacağını düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde 2. Lig ve 3. Lig'in daha çok konuşulacağına inanıyorum. Anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Volkan Can: 106 kulüp başkanımızla hiçbir zaman 'ben' demedik

2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ise liglerin marka değerini artırmak için çalıştıklarını vurgulayarak, "Federasyonumuz ve 106 kulüp başkanımızla hiçbir zaman 'ben' demedik, her zaman 'Biz' dedik. Çalışmalarımız devam edecek. Yıldırım Demirören başkanıma bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İsim sponsorluğu ve yayın hakkı imzaları atıldı

Konuşmaların ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, 2. Lig ve 3. Lig isim sponsorluğu ve yayın hakları sözleşmesine imzayı attı. Günün anısına Nihat Özdemir, Yıldırım Demirören'e A Milli Takım forması takdim ederken, 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can da, Türk futboluna katkılarından dolayı Nihat Özdemir ve Yıldırım Demirören'e birer plaket takdim etti. Törenin ardından TFF ile Demirören Holding ve Misli.com başkan ve yöneticileri yemekte bir araya geldi. Yemek sonunda TFF Başkanı Nihat Özdemir, Cengiz Zülfikaroğlu, Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören'e de A Milli Takım forması verdi.

Haberin Devamı

Maçlar canlı olarak yayınlanacak

TFF 2. ve 3. Liglere isim sponsoru olmasının yanı sıra, liglerin dijital platformlarda yayın haklarını da üstlenen Misli.com, belirlenecek maçları dijital platformlarında canlı yayınlayacak. Misli.com, fiziksel olarak yayın yapılmaya uygun maçları da gerekli altyapıyı kurarak sahip olduğu dijital platformlarda canlı olarak yayınlayacak. Futbolseverler ve alt liglerdeki takımların taraftarları maçları canlı izleme keyfinin yanı sıra, Misli.com 2. Lig ve Misli.com 3. Lig kapsamında 2020-21 sezonunda mücadele edecek toplam 106 takımın maçlarına bahis oynayarak heyecanı misliyle yaşayacak.

MİSLİ ANDROID UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

MİSLİ IOS UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ