MENÜ

Son dakika! Mete Kalkavan hakemliği bıraktı! İşte yeni görevi...

Türk futbolunun tecrübeli hakemlerinden Mete Kalkavan aktif hakemlik kariyerini noktaladı. TFF bu kararı resmen açıklarken Kalkavan'ın yeni görevini de duyurdu.

Son dakika! Mete Kalkavan hakemliği bıraktı! İşte yeni görevi...

Türk futbolunun en çok konuşulan unsurlarından biri olan hakemler son yıllarda eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Her olumsuz sonuçta ilk hedef olarak gösterilen hakemler bu durumdan oldukça rahatsızken geçtiğimiz ay yaşanan üzücü Halil Umut Meler olayı bardağı taşıran son damla olmuştu.

Haberin Devamı

Son dakika Mete Kalkavan hakemliği bıraktı İşte yeni görevi...

Basın toplantısı düzenlemişlerdi

Mete Kalkavan ve Arda Kardeşler, Meler için 'hakemler' adına basın toplantısı düzenlemişti. O hakemlerden yine son yılların en çok eleştirilen isimlerinden 45 yaşındaki Kalkavan aktif hakemlik kariyerini noktaladı.

TFF duyurdu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Mete Kalkavan'ın aktif hakemlik kariyerini noktaladığını açıkladı ve yeni görevini duyurdu.

İştre TFF'den yapılan açıklama 👇

Süper Lig Hakemlerimizden Mete Kalkavan kendi isteği ile sahadaki hakemlik kariyerini sonlandırmış ve Hakem Akademisi'nde VAR Eğitim Sorumlusu olarak göreve getirilmiştir. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Son dakika Mete Kalkavan hakemliği bıraktı İşte yeni görevi...

YORUM YAZ