MENÜ

Son dakika | Manchester United'dan Cristiano Ronaldo açıklaması!

Premier Lig'de Tottenham'ı 2-0 mağlup eden Manchester United'da karşılaşmanın sonunu beklemeden sahadan ayrılan Cristiano Ronaldo'nun hafta sonu oynanacak Chelsea maçının kadrosunda yer almayacağı resmen açıklandı. United'ın kararı sonrasında Cristiano Ronaldo da Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Son dakika | Manchester United'dan Cristiano Ronaldo açıklaması!

Manchester United'da Cristiano Ronaldo depremi yaşanıyor. Portekizli süperstar ile menajer Erik ten Hag ve kulüp cephesi arasındaki ipler Tottenham maçının ardından iyice gerilmiş durumda.

Haberin Devamı

Maç bitmeden içeri gitmişti

Manchester United, 19 Ekim Çarşamba günü sahasında ağırladığı Tottenham'ı 2-0 mağlup ederken Cristiano Ronaldo, oyuna girmemişti. Portekizli yıldız, karşılaşma bitmeden soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Oyuna girmeyi reddetti!

Daily Mail'in haberine göre Cristiano Ronaldo, Tottenham maçında oyuna girmeyi reddetti. İlk etapta Cristiano Ronaldo'nun oyuna girmediği için soyunma odasının yolunu tuttuğu belirtilse de Portekizli yıldızın maçın bitimine az bir süre kala oyuna girmeyi reddettiği iddia edildi.

Son dakika | Manchester Uniteddan Cristiano Ronaldo açıklaması

Erik ten Hag 'perşembe' demişti

Tottenham karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından Manchester United Menajeri Erik ten Hag'a Cristiano Ronaldo'nun hareketi soruldu. Hollandalı menajer, bu durumla perşembe günü ilgileneceğini belirtti.

Haberin Devamı

Son dakika | Manchester Uniteddan Cristiano Ronaldo açıklaması

Manchester United'dan resmi açıklama

Sorunun perşembe günü ele alınacağı açıklanmıştı ki Manchester United'dan da konuya ilişkin resmi açıklama geldi. Portekizli yıldızın hafta sonu oynanacak Chelsea maçının kadrosunda yer almayacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada, takımın geri kalanının tamamen bu karşılaşmaya hazırlanmaya odaklanmış oldukları belirtildi. Cristiano Ronaldo konusunda kulüp düzeyinden de bir mesaj verilmiş oldu.

Cristiano Ronaldo'dan karar sonrası paylaşım

Manchester United'ın Cristiano Ronaldo'nun Chelsea maçında kadroda olmamasına ilişkin kararına yıldız oyuncu Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla cevap verdi. Sağduyulu bir yaklaşım sergileyen Portekizli yıldızın paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Kariyerim boyunca her zaman yaptığım şekilde takım arkadaşlarıma, rakiplerime ve antrenörlerime karşı saygılı bir şekilde yaşamaya ve oynamaya çalışıyorum. Bu değişmedi. Ben değişmedim. Son 20 yıldır elit düzeyde futbol oynayan aynı kişiyim, aynı profesyonelim. Karar verme süreçlerimde saygı, her zaman çok önemli bir rol oynadı.

Çok genç yaşta başladım. Daha ilerleyen yaştaki ve en tecrübeli oyuncuların örnekleri benim için her zaman çok önemliydi. Bu nedenle daha sonra forma giydiğim tüm takımlarda yetişen gençlere hep örnek olmaya çalıştım. Ne yazık ki bu her zaman mümkün olmuyor ve bazen anın etkisine kapılabiliyoruz.

Haberin Devamı

Şu anda Carrington'da daha çok çalışmaya devam etmem, takım arkadaşlarıma destek vermem ve herhangi bir maç için her duruma hazır olmam gerektiğini hissediyorum. Baskıya boyun eğmek bir seçenek değil. Hiçbir zaman da olmadı. Burası Manchester United ve bizler birlik olmalıyız. Yakında tekrar birlikte olacağız"

YORUM YAZ