MENÜ

Galatasaray'dan ayrılan iki oyuncunun adresi belli oldu

Galatasaray'da Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Haris Seferovic ve Patrick van Aanholt'un yeni takımları belli oldu. İki futbolcu, yeni takımlarıyla sözleşme imzalamak için Türkiye'den ayrılırken Sarı Kırmızılı ekip, tecrübeli ismin sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Galatasaray'dan ayrılan iki oyuncunun adresi belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 10 maç kazanarak liderliğini perçinleyen Galatasaray, transferde de önemli adımlar atmaya başladı. Sarı-kırmızılılar Ocak ayının ilk bombasını Kaan Ayhan'la patlattı. Galatasaray'da transfer kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşırken yıldız oyuncunun yeni takımı şaşırttı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

FAVORİ GALATASARAY!
Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta tamamlandı. 21. haftanın sona ermesinin ardından şampiyonluk oranları da değişti. Galatasaray'ın oranı 1.80'den, 1.70'e düştü. Sarı-kırmızılılar şampiyonluğun favorisi olarak gösterildi. Kasımpaşa'yı 5-1'lik skorla geçen ve lider Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'nin oranı ise 1.90'dan 1.95'e yükseldi.

KAAN'IN SÖZLEŞMESİNDEKİ ŞARTLAR ORTAYA ÇIKTI

Bir aksilik olmazsa Kaan Ayhan önümüzdeki sezon da Galatasaray forması giyecek. 27 yaşındaki milli futbolcunun sözleşmesindeki şartlar ortaya çıktı.

 

8 MAÇTA 1'ER DAKİKA OYNARSA...

Kaan'ın ligdeki kalan bölümde 8 maçta en az 1'er dakika süre alması halinde veya Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmaya hak kazanması durumunda, oyuncunun satın alma opsiyonu devreye girecek. Cim Bom böylece, 2.8 milyon Euro'yu Sassuolo'ya ödeyerek Kaan'ın bonservisini alabilecek. Kiralama bedeli de 400 bin Euro olan Kaan, toplamda Galatasaray'a 3.2 milyon Euro'ya mâl olacak.

Haberin Devamı

SOL BEKTE PLAN DEĞİŞTİ

Dubois'nın savunmanın solunda ortaya koyduğu üstün performans, Galatasaray'ın transferdeki yol haritasını güncellemesine yol açtı. Bir süredir bu bölge ye yerli takviyesi yapmaya çalışan Cim Bom'da, Kaan Ayhan'dan sonra Mert Müldür'ün de transfer edilmesi halinde, eldeki mevcut rotasyonla yola devam edilecek.

BERKAN KUTLU SÜRPRİZİ
Son dönemde Galatasaray'ın en kilit isimlerinden olan Berkan Kutlu'ya İtalya'dan talip çıktı. Serie A'da topladığı 8 puanla son sırada yer alan ve kadrosunu güçlendirme adına transfer çalışmalarına hız veren Cremonese, milli orta saha için Sarı Kırmızılı ekibe resmi teklifini sundu. Berkan'ı sezon sonuna kadar kiralamak isteyen İtalyan ekibi, sözleşmeye 4 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu da ekledi. Milli oyuncuya yarım sezon için 700 bin Euro öneren Cremonese, Galatasaray'ın cevabını beklemeye başladı. 31 Ocak'ta İtalya'da ara transfer döneminin sona erecek olması nedeniyle İtalyan temsilcisinin Sarı Kırmızılılar'dan bir an önce cevap almak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan ayrılan iki oyuncunun adresi belli oldu

VAN AANHOLT, PSV'YE GİTTİ
Galatasaray'da Okan Buruk'un üzerini çizdiği isimlerin başında gelen Patrick Van Aanholt, PSV Eindhoven'a transfer oldu. Hollandalı futbolcu sezon sonuna kadar kiralık olarak PSV forması giyecek. Aanholt bugün sağlıkt kontrolünden geçerek resmi sözleşmeye imza atacak. Galatasaray'ın 2021-2022 sezonunun başında transfer ettiği Patrick Van Aanholt, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 62 karşılaşmada 3 gol kaydederken 5 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Van Aanholt'un piyasa değeri 3.2 milyon Euro...

Galatasaraydan ayrılan iki oyuncunun adresi belli oldu

SEFEROVIC SÜRPRİZİ! KASIMPAŞA DERKEN YENİ TAKIMI...
Galatasaray'da Patrick Van Aanholt gibi gözden düşen bir başka isim Haris Seferovic'in de yeni takımı belli oldu. İsviçreli golcünün bu sezonu İstanbul'da tamamlamak istemesi sebebiyle İstanbul kulüpleriyle görüşme gerçekleştirdiği belirtilmişti. Özellikle Kasımpaşa'nın Seferovic'i kadrosuna katmaya yakın olduğu ifade edilmişti.

Galatasaraydan ayrılan iki oyuncunun adresi belli oldu

Seferovic transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. İsviçreli oyuncu Benfica'nın isteği üzerine La Liga ekiplerinden Celta Vigo ile anlaştı. Golcü futbolcu bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki eşyalarını toplayarak İspanya'ya uçtu. Bugün sağlık kontrolünden geçecek Seferovic sezon sonuna kadar kiralık sözleşmeye imza atacak.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Galatasaray, Haris Seferovic'in sözleşmesinin feshedildiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. Sarı Kırmızı ekipte 13 maça çıkan İsviçreli forvet, ligde ağları sarsamadı. Kupada GMG Kastamonuspor ve Ofspor'a karşı gol sevinci yaşadı.

Yakup Çınar - Fanatik Özel

Patrick van Aanholt'un Crystal Palace Formasıyla Attığı En İyi Goller

YORUM YAZ