MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Bomba patlıyor Sacha Boey'un yerine...

Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir taraftan şampiyonluk yarışını sürdüren sarı-kırmızılılar bir taraftan da gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışıyor. Galatasaray'da transferde konuşulan bir isimle alakalı ortaya büyük bir iddia atıldı. İşte Galatasaray'ın gündemindeki transfer gelişmesi...

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Bomba patlıyor Sacha Boey'un yerine...

Galatasaray son 2 haftada 5 puan kaybederken şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Sarı-Kırmızılı takım şampiyonluğun hala en güçlü adayı. Bir taraftan sezon devam ederken diğer taraftan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Takımdan ayrılacak oyuncuların yerine gelecek isimlerle ilgli girişimler sürerken sürpriz bir iddia ortaya geldi. İşte Galatasaray'ın yeni sezon yapacağı transferle ilgili tüm detaylar...

Haberin Devamı

DEVRİM ÖZKAN AÇIKLADI! LUCAS TORREIRA

TARAFTARA AÇIK İDMAN

Süper Lig'de üst üste gelen Karagümrük beraberliği ve Beşiktaş yenilgisiyle zirve yarışında ağır yara alan Galatasaray'da, farkın erimesiyle bozulan moralleri düzeltme çalışmaları dün itibarıyla başladı. Şampiyonluk yolundaki son viraja girilirken yeniden pozitif bir hava yakalamak isteyen Sarı Kırmızılılar, kapılarını dış dünyaya açtı. İki günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Başakşehir sınavının hazırlıklarına başlayan Galatasaray'ın dünkü idmanında taraftarlar tribünleri tamamen doldururken, antrenman maçı lig temposunda ve müthiş bir atmosferde gerçekleşti.

3 FARKLI KADRO DENENDİ

Teknik patron Okan Buruk, basına açık idmandaki çift kale maçta 3 farklı kadro kurgusu üzerinde durdu. Başarılı çalıştırıcı, Başakşehir maçında formsuz isimlerden Mertens, Oliveira ve Adekugbe'yi kulübeye çekmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

FUTBOLCULARIN KEYFİ YERİNDE

Beşiktaş mağlubiyeti sonrası oldukça keyifsiz görünen Sarı-Kırmızılı futbolcular, dünkü idmanla birlikte toparlanma fırsatı buldu. İki günlük izin sonrası taraftarla buluşan Galatasaraylı oyuncuların son antrenmanda yüzü gülüyordu.

DURSUN ÖZBEK KONUŞTU!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün taraftara açık yaptığı antrenman ile sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"BİZ GERGİN DEĞİLİZ, ŞAMPİYON BELLİ"

Şampiyonluk için herhangi bir tereddütleri olmadığını ve aynı motivasyonla yola devam ettiklerini aktaran Başkan Özbek, "Biz gergin değiliz, şampiyon belli. Gergin olması gereken 2'ncilik ve 3'üncülük savaşı var. Gerginlik asıl orada. Bunu kamufle edebilmek için daima Galatasaray'a sataşmak durumundalar. Şunu herkes biliyor, meyve veren ağaç taşlanır. Biz şampiyonluk yolunda en öndeyiz ve en kuvvetli adayız. Beşiktaş güzide bir kulübümüz ama sponsoru Beko. Fenerbahçe'ye bakıyorsunuz, sponsoru Beko. İnsanlar buradan çıkarım yapabilir. Bizim yürüyüşümüzde bozulma yok. Şampiyonluk uzun bir yarış, 36 maçta yarış bitecek. Bütün maçları kazanmanız mümkün değil. Yürüyüşümüzde ve motivasyonumuzda değişiklik yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SACHA BOEY DÜNYANIN GÜNDEMİNDE

Galatasaray'ın yıldızlarından Sacha Boey, L'Equipe'e yaptığı açıklamada "Galatasaray sezon başında beni Romanya'ya satmak istedi. Başta bir ay boyunca U19'la antrenmanlara çıktım. Sonra Dubois sakatlandı ve maçtan 2 gün önce tekrar takımla antrenmanlara çıktım. Oynadım ve ondan sonra bir daha asla ilk 11'den çıkmadım. Performansım artık tutarlı. Transfer döneminde neler olacağını ise sezon sonu göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Dünyaca ünlü World Soccer Dergisi, Avrupa’nın beş büyük ligi dışında kalan ülkeleri inceledi, en parlak altı yıldız futbolcu arasına Galatasaray’dan Sacha Boey’i dahil etti.

SACHA BOEY'UN YERİNE YENİ SAĞ BEK!

Takvim'in haberine göre: Galatasaray, Sacha Boey’un alternatifini Almanya’da buldu. Cimbom, Bundesliga devi Bayern Münih’te oynayan Noussair Mazraoui’yi kiralamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa'dan birçok kulübün transfer listesinde yer alan sağ bek Sacha Boey'un ayrılma ihtimaline karşılık Aslan, bu bölgeye takviye gerçekleştirecek.

Son dakika Galatasaray transfer haberi Bomba patlıyor Sacha Boeyun yerine...



MAZRAOUI'YE SIKI TAKİP

Sarı-kırmızılılar, Fransız sağ bek Sacha Boey için cazip bir teklif gelmesi durumunda bu teklifi değerlendirecek. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Almanya'da Bayern Münih forması giyen 25 yaşındaki Noussair Mazraoui'yi yakın takibe aldı. Fas dışında Hollanda vatandaşlığı da bulunan futbolcu, sağ bek, sol bek ve merkez orta sahada forma giyebiliyor. Bu özelliği futbolcuyu cazip kılıyor.

Son dakika Galatasaray transfer haberi Bomba patlıyor Sacha Boeyun yerine...

KİRALAMA TEKLİFİ MASADA!

G.Saray, 2026'ya kadar Bundesliga devi Bayern ile sözleşmesi bulunan Noussair Mazraoui'yi kiralamayı hedefliyor. 1.83 boyundaki futbolcu bu sezon Bayern Münih'te tüm kulvarlarda 22 maçta 1216 dakika süre aldı ve 3 asist üretti. Mazraoui, Bavyera ekibinden önce Hollanda'nın köklü kulüplerinden biri olan Ajax'ta forma giydi. Futbol kariyerinde 260 karşılaşmaya çıkan futbolcu 22 gol ve 26 asist üretti. Noussair Mazraoui'nin Müslüman bir ülkeye transfere sıcak baktığı biliniyor.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ