MENÜ

Son dakika | Fenerbahçe, Onut Bulut için anlaşma sağladı!

Ara transfer döneminde Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde ve Emre Demir'i kadrosuna katan Fenerbahçe, Kayserispor'dan Onur Bulut ile de anlaşma sağladı.

Son dakika | Fenerbahçe, Onut Bulut için anlaşma sağladı!

Fenerbahçe, ara transfer döneminde bir önemli ismin daha transferini bitirdi. Sarı-Lacivertliler, Kayserispor'dan Onur Bulut ile anlaşma sağladı. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Onur Bulut için Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'İN DEVLERİ PEŞİNDEYDİ
Kayserispor'daki performansı bu sezon daha da dikkat çekici hale gelen Onur Bulut, milli takıma kadar yükselme başarısı göstermişti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de kadrosunda görmek istediği oyuncular arasında ismini andığı Onur Bulut ile Beşiktaş'ın yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor da dönem dönem ilgilenmişti.

Son dakika | Fenerbahçe, Onut Bulut için anlaşma sağladı

MİLLİ TAKIMA YÜKSELDİ
Onur Bulut, Kayserispor'da sergilediği başarılı performans sonrası A Milli Takımımızın aday kadrosuna çağrıldı ve ilk kez milli formayı giyme heyecanı yaşadı. 19 Kasım'da Gaziantep'de oynanan ve Milli Takımımızın Çekya'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Onur Bulut, 90 dakika sahada kalmıştı.

SEZON SONUNDA GELİYOR

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Kayserispor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Onur Bulut'u kadrosuna katıyor. DHA'nın haberine göre milli sağ bek sezon sonuna kadar Kayserispor'da forma giymeye devam edip, sezon sonunda sarı-lacivertli ekibe transfer olacak.

Son dakika | Fenerbahçe, Onut Bulut için anlaşma sağladı

Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Onur Bulut için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. Ancak Kayserispor'un Mame Thiam transferinden dolayı Fenerbahçe'ye ödemesi gereken tutar karşılığında bu transfer gerçekleşecek.

YORUM YAZ