MENÜ

SON DAKİKA | Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in bonservisini açıkladı!

Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın ısrarla istediği Cengiz Ünder transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı Lacivertliler, 15 milyon Euro bonservisle yıldız solağı kadrosuna katarken 26 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı.

SON DAKİKA | Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in bonservisini açıkladı!

Fenerbahçe, uzun süredir transferini gerçekleştirmek istediği Cengiz Ünder’de de mutlu sona ulaştı. Marsilya ile yapılan pazarlıkların ardından Fransızlar, ikna edildi. Kulüp sitesinden hem oyuncu hem de kulübüyle prensip anlaşmasına varıldığı açıklandı.

Haberin Devamı

BONSERVİSİ 15 MİLYON EURO

Dün geç saatlerde İstanbul’a gelen yıldız futbolcu, sağlık kontrollerinden geçtikten ve son detayları görüştükten sonra resmi sözleşmeye imzasını attı. Sarı Lacivertliler, yıldız solak için Marsilya'ya 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı. Bonservis ücretinin 4 senede ödeneceğini KAP'a bildirdi.

SON DAKİKA | Fenerbahçe, Cengiz Ünderin bonservisini açıkladı

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcu Cengiz Ünder'in transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Olympique de Marseille kulübüne toplam transfer bedeli olan 15.000.000 Avro 4 sene içerisinde ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

CENGİZ ÜNDER: SAHAYA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

Kendisini 4 yıllığına renklerine bağlayan imzayı atmasının ardından konuşan Cengiz Ünder, çok mutlu ve gururlu olduğunu belirtti, şu ifadeleri kullandı:

Uzun uğraşlar sonucu burada olmak gerçekten benim için mutluluk verici, gurur verici bir şey. Sürekli menajerimle konuşmalarımızda kulüpteki yöneticilerimizle birlikte geçen bu süreçte herkesin bana karşı duruşu çok güzeldi. Şu an Fenerbahçe'deyim, çok mutluyum. Kendimi çok gururlu ve mutlu hissediyorum. Bir an önce takım arkadaşlarımla antrenmana, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum.

'DZEKO, 'NE ZAMAN GELİYORSUN?' DEDİ'

"Marsilya'dayken İrfan Can ile çok konuştum. Edin ile konuştum ki onunla konuştuğumuzda da 'Ne zaman geliyorsun?' tarzında olmuştu. Ben de biraz daha sabırlı olmamız gerektiğini söylemiştim. Ondan sonra tekrar konuşmuştuk. Bunun sonucunda artık buradayım. İrfan ile zaten sürekli, her gün konuşuyoruz. Milli takımdan arkadaşım, sevdiğim birisi ve şimdi onunla aynı takımdayım. Çok mutluyum."

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Fenerbahçe, Cengiz Ünderin bonservisini açıkladı

'TARAFTARIN DESTEĞİ BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ'

Fenerbahçe taraftarının desteğinden çok etkilendiğini vurgulayan Cengiz, sözlerini şöyle noktaladı:

Buraya gelmeden önce taraftarın desteğini çok fazlasıyla hissettim. Bu beni gerçekten derinden etkiledi. Türkiye'ye ayak bastığım andan itibaren de hepsi yanımda oldu. Sağ olsunlar havalimanına geldiler, bu benim için çok önemli. Onlar için, bu formayı giyeceğim için çok mutluyum. Bir an önce onların karşısında formayı giymek istiyorum.

İSMAİL KARTAL ÇOK İSTEDİ, 6 YIL SONRA TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

Teknik direktör İsmail Kartal’ın takımda görmeyi çok istediği oyunculardan biri olan Cengiz, yaklaşık 6 yıl sonra yeniden Türkiye’ye döndü. 

SON DAKİKA | Fenerbahçe, Cengiz Ünderin bonservisini açıkladı

BAŞAKŞEHİR SONRASI AVRUPA MACERASI

Altınordu alt yapısından yetişen kanat oyuncusu, 2016-17’de Başakşehir’deki tek sezonunda gösterdiği harika performans sonrası İtalyan ekibi Roma’nın yolunu tutmuştu. Tecrübeli futbolcu, Roma’nın ardından İngiltere Premier Ligi’nde Leicester’da ve Marsilya’da kiralık oynadı. Fransa’daki kiralık döneminin ardından Cengiz’in bonservisini Marsilya, 8.4 milyon Euro’ya almıştı.

SON DAKİKA | Fenerbahçe, Cengiz Ünderin bonservisini açıkladı

YORUM YAZ