MENÜ

SON DAKİKA! Çaykur Rizespor ve Altay, Süper Lig'e veda etti!

Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Kayserispor'la 1-1 berabere kalan Gaziantep FK, bitime 2 hafta kala ligde kalmayı garantiledi. Bu sonucun ardından Bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor ve Göztepe'nin ardından ligden düşen diğer takımlar Çaykur Rizespor ile Altay oldu.

SON DAKİKA! Çaykur Rizespor ve Altay, Süper Lig'e veda etti!

Süper Lig'de 2021/22 sezonunda şampiyonluk ipini Trabzonspor göğüslerken ateş hattının akıbeti de belli oldu. 36. hafta oynanan Gaziantep FK - Kayserispor maçının 1-1'lik eşitlikle sona ermesiyle Kırmızı Siyahlılar, 43 puana ulaştı ve ligde kalmayı garantiledi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Göztepe'yi 7-1'le geçen Çaykur Rizespor ile Hatayspor'u 1-0 mağlup ederek kümede kalma umutlarını çok az da olsa koruyan Altay'ın ligden düşmesi matematiksel olarak kesinleşti.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Göztepe, Çaykur Rizespor ve Altay, önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek.

20 puanla son sırada bulunan Malatya, Rizespor, Kayserispor ve Fenerbahçe maçlarıyla sezonu tamamlayacak. 28 puanla 19. basamakta yer alan Göztepe, Karagümrük, Beşiktaş ve Adana Demirspor maçlarıyla bu sezona nokta koyacak. 33 puanla 18. sırada yer alan Rizespor, Malatyaspor, Sivasspor ve Gaziantep FK maçlarına çıkacak. 33 puanla 17. olan Altay ise Giresunspor, Altay ve Kasımpaşa maçlarıyla 2021/22 sezonunu tamamlayacak.

Haberin Devamı

YORUM YAZ