MENÜ

Son dakika | Beşiktaş'ın yıldızı cezalı duruma düştü! Şenol Güneş'i çıldırttı

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalırken Siyah-Beyazlıların yıldız oyuncusu, son düdüğün ardından maçın hakemine yönelik hareketi sonucunda sarı kart görerek kritik deplasmanda cezalı duruma düştü.

Son dakika | Beşiktaş'ın yıldızı cezalı duruma düştü! Şenol Güneş'i çıldırttı

Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştığı Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. 5 maçlık galibiyet serisini yitiren Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncusunu da sarı kart nedeniyle bir sonraki maç için kaybetmiş oldu.

Haberin Devamı

3 OYUNCU KART SINIRINDAYDI
Beşiktaş'ın deplasmanda Fatih Karagümrük ile oynadığı mücadele öncesinde 3 isim ceza sınırında yer alıyorlardı. Cenk Tosun, Arthur Masuaku ve Gedson Fernandes sınırdaki isimlerdi.

Son dakika | Beşiktaşın yıldızı cezalı duruma düştü Şenol Güneşi çıldırttı

SON DÜDÜKTEN SONRA GÖRDÜ
Beşiktaş'ta son haftaların formda ismi Gedson Fernandes, karşılaşmanın son düdüğü çaldıktan sonra maçın hakemi Ali Şansalan'a itirazlarda bulundu. Maçın hakemini eliyle iterek itirazını yapan Gedson Fernandes, bu fiziki müdahalesi sonrası sarı kart görerek bir sonraki maç adına cezalı duruma düştü.

ZORLU DEPLASMANDA YOK
Beşiktaş, 5 maçlık galibiyet serisini Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak sürdürememiş oldu. Siyah-Beyazlılar, 23. haftada çok kritik bir deplasman maçına daha çıkmaya hazırlanıyor. 4 Şubat'ta Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta Gedson Fernandes, cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Son dakika | Beşiktaşın yıldızı cezalı duruma düştü Şenol Güneşi çıldırttı

ŞENOL GÜNEŞ'TEN TEPKİ
Gedson Fernandes'in sarı kartı sonrası Şenol Güneş'in ellerini havaya kaldırarak tepkisi ekranlara geldi. Uzun süre kenarda bekleyen Şenol Güneş, ifadeleriyle de oyuncusuna yönelik tepkisini net bir şekilde ortaya koydu. 

Dele Alli'nin 2015-16 Sezonu En İyi Anları

YORUM YAZ