MENÜ

Son dakika Beşiktaş haberi: Burak Yılmaz ile Ahmet Nur Çebi görüştü

Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi. İşte detaylar...

Son dakika Beşiktaş haberi: Burak Yılmaz ile Ahmet Nur Çebi görüştü

Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kritik müsabaka Corendon Airlines Park'ta oynandı. Zorlu mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu düdük çaldı. Yaşar Kemal Uğurlu'nun yardımcılıklarını Serkan Olguncan ile Abdullah Bora Özkara üstlendi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ ÖNE GEÇTİ, ANTALYA GERİ DÖNDÜ

Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Antalyaspor, Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti. Antalyaspor'da fileleri 46'da Saric, 50 ve 57'nci dakikada Jehezkel havalandırdı. Beşiktaş'ın golleri 45+2'de Cenk Tosun ile 80'de Jackson Muleka'dan geldi.

ARDA GÜLER'İN HEDEF MAÇI

AYRILIK SÖZLERİ

Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa; "Hoca olma isteyen sevgili büyüklerimiz var" diyen Burak Yılmaz, "Kanal kanal geen büyüklerimiz var. Şimdi başkanımla görüşeceğim, 3 Aralık'a kadar ben kalacaksam bir isteğim olacak. Olmuyorsa ayrılacağım. Sabah akşam çalışıyorum, ben böyle bir saygısızlığı yaptırtmam" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fanatik'ten Gökmen Özcan'ın haberine göre; Burak Yılmaz bugün Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi. Yapılan görüşmeden ayrılık kararı çıkmadı.

Haberin Devamı

Son dakika Beşiktaş haberi: Burak Yılmaz ile Ahmet Nur Çebi görüştü

YORUM YAZ