SON DAKİKA: Altay Bayındır'a büyük müjde! Manchester City maçından sonra...

FA Cup Finali'nde yarın akşam Manchester City ile kozlarını paylaşacak olan Manchester United'da sürpriz bir son dakika gelişmesi yaşandı. İngiltere Premier Lig devinin aldığı karar, Fenerbahçe'nin eski kalecisi Altay Bayındır'ı da çok yakından ilgilendiriyor. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Altay Bayındır'a büyük müjde! Manchester City maçından sonra...

İngiltere Premier Lig'de bu sezon da geçen seneler gibi şampiyonluk yarışından erken koparak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Manchester United, sezonu bir kupa ile tamamlamayı amaçlıyor. Kırmızı Şeytanlar, bu hedef doğrultusunda yarın akşam FA Cup Finali'nde Manchester City ile karşılaşacak. Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma Wembley Stadyumu'nda oynanacak.

Haberin Devamı

ANCELOTTİ YİNE RAHAT DURMADI...

MAÇTAN SONRA GİDİYOR

Manchester Derbisi'ne saatler kala Manchester United'da sürpriz bir gelişme yaşandı. İngiliz gazetesi The Guardian'da yer alan habere göre United, final mücadelesinin ardından Erik ten Hag'ı görevden almaya karar verdi. Kulübe iki yıl önce imza atan Ten Hag, sıkıntılı bir sezonun ardından takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

SON DAKİKA: Altay Bayındıra büyük müjde Manchester City maçından sonra...

1990'DAN BU YANA BİR İLK

Manchester United, Premier Lig'i sekizinci sırada bitirerek 1990'dan bu yana en düşük lig derecesini elde etti. Kırmızı Şeytanlar'ın UEFA Avrupa Ligi'ne katılma umutları yarın akşam Wembley'de oynanacak Manchester City maçının sonucuna bağlı. The Guardian'a konuşan bir kaynak, United'ın kupayı kazanması halinde bile Erik ten Hag ile yollarını ayıracağını bildirdi.

Haberin Devamı

ALTAY BAYINDIR İÇİN İYİ OLABİLİR

Hollandalı menajerin Manchester United'dan ayrılacak olması, Fenerbahçe'den geçen yaz transfer edilen kaleci Altay Bayındır için olumlu bir gelişme olarak görülüyor. Zira millî file bekçisi, Erik ten Hag'ın güvenini bir türlü kazanamadı. 26 yaşındaki eldiven bu sezon sadece FA Cup'ta oynanan Newport County mücadelesinde forma giydi. United söz konusu maçı 4-2 kazandı.

YORUM YAZ