MENÜ

Slaven Bilic'in Watford macerası kısa sürdü

Championship ekiplerinden Watford, eylül ayının sonunda takımın başına geçen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Slaven Bilic'in Watford macerası kısa sürdü

2013-15 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran ve daha sonra ismi Süper Lig'den Fenerbahçe ile de anılmış olan Slaven Bilic'in Watford macerası kısa sürdü. Eylül ayının sonunda takımın başına geçen Hırvat teknik adam ile bugün itibariyle yollar resmen ayrıldı.

Haberin Devamı

Watford, yaptığı resmi açıklamada Slaven Bilic ve ekibiyle yolların ayrıldığını belirtirken gerekçe olarak da son 8 Championship maçında sadece 1 galibiyet alınması gösterildi.

Karara ilişkin açıklamalarda bulunan İngiliz ekibinin futbol direktörü Ben Manga, "Bu sezon başarılı olmak adına iddialıyız. Bu nedenle yükselme fırsatı hala varken hızlı bir değişime ihtiyaç var. Ocak transfer dönemi de sona erdiğinde önümüzdeki maçlar için yeniden enerji toplamak adına mevcut tek seçenek menajer değişikliği" ifadelerini kullandı.

Watford'un teşekkür ederek yollarını ayırdığı Slaven Bilic, İngiliz ekibiyle bu sezon toplam 26 karşılaşmaya çıkarken 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

YORUM YAZ