MENÜ

Sivasspor'un kozu yeni transferleri

Sivasspor, Fiorentina deplasmanında yeni transferlerine güveniyor. Ara dönemde kadroya katılan ve çok çabuk uyum sağlayan iki yıldız Saiz ve Caicedo kritik maç öncesi iddialı. Yeni yıldızlar, “Sivasspor’un turu atlaması için her şeyi yapacağız” diyor.

Sivasspor'un kozu yeni transferleri

Sivasspor’un yeni yıldızları Samuel Saiz ve Jody Caicedo, kritik Fiorentina deplasmanı öncesinde FANATİK’e konuştu. Takıma gelir gelmez uyum sağlayan ve çıktıkları maçlarda skor katkısı sağlayan oyuncular, Fiorentina maçında da Kırmızı-Beyazlılar’ın en önemli kozları olacak. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın 11’de görev vermesi beklenen Saiz, “Geleli kısa bir süre oldu ama takım olarak adaptasyonda sıkıntı yaşamadım. Çünkü çok sıcak karşılandım. Sahaya çıkınca hiçbir yabancılık çekmiyorum. Yoğun ve zorlu bir süreçten geldim. Avrupa’da yola devam etmek istiyoruz. Bunu da Fiorentina’yı eleyerek yapabiliriz. Elimden geleni yapacağım” dedi. Saiz’in Sivasspor formasıyla çıktığı 3 maçta 1 gol ve 1 asisti var.

Haberin Devamı

‘Hocamız bizi hazırladı’

Yiğido’nun diğer yıldızı Caicedo ise, “İyi bir takıma sahibiz. Ligde istediğimiz yerde olmayabiliriz ama Konferans Ligi’nde kulüp tarihi için çok önemli bir maç bizi bekliyor. Deplasmanda oynamak zordur ama bunu avantaj olarak kullanmak, oradan iyi bir bir sonuçla dönmek istiyoruz. Yapabilecek inancımız var. Hocamız bizi en iyi şekilde hazırlıyor” dedi.

Farioli’den Fiorentina’ya uyarı

Alanyaspor’daki görevinden istifa ederek koltuğunu Ersun Yanal’a bırakan teknik direktör Francesco Farioli, yarın Konferans Ligi’nde Fiorentina’nın rakibi olacak Sivasspor hakkında dikkat çekecek ifadeler kullandı. Toscana TV’de yayınlanan “A tutto gol” programına katılarak Sivasspor’un güçlü yanlarını aktaran İtalyan teknik adam, Fiorentina’yı uyararak, Sivasspor’dan Max Gradel’e dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Sivasspor’un en iyi tanıdığı takımlardan birisi olduğunu ifade eden Farioli, “Neredeyse 3 yıldır aynı futbolcularla oynuyorlar. Geçen sezon Türkiye Kupası’nda bizi elediler. Orta sahada baskı yapabilecek güçleri var. Özellikle sol tarafta kontrataklarda çok büyük sorun yaşatabiliyorlar. Çok dikkat edilmesi gerekiyor. Sivasspor’un Messi’si Max Gradel. Bana göre maçın anahtarı Gradel ve Fiorentina’nın dikkatli olması gerekiyor” diye konuştu.

YORUM YAZ