MENÜ

Sivasspor'un gençlerine yakın takip!

Sivasspor forması giyen genç futbolcular Yunus Emre Konak ve Emre Gökay için konuşan başkan yardımcısı Gökhan Karagöl “Oyuncularımıza Avrupa’dan bir çok teklif var. Biz de Avrupa’da forma giymelerini isteriz” dedi.

Sivasspor'un gençlerine yakın takip!

İngiliz basınından The Guardian, her sene yayınladığı En iyi 60 genç futbolcu’ listesini açıklarken, Türkiye’den Sivasspor forması Emre Gökay ve Yunus Emre Konak’ın yanı sıra Kasımpaşalı Yasin Özcan listede yer almıştı. 2006 doğumlu oyuncular arasında yer alan Emre ve Yunus için Sivasspor Başkan Yardımcısı Gökhan Karagöl açıklamalarda bulundu. Lig Radyo’ya konuşan Karagöl, “The Guardian gibi saygın bir gazetenin listesinde iki genç oyuncumuzun yer alması bizi gururlandırdı. Elbette gelen teklifleri değerlendireceğiz. İkisi de 17 yaşında ve gelecekleri çok parlak. Avrupa’dan bir çok teklif var. Biz de Avrupa’da forma giymelerini, en iyi noktalara ulaşmalarını isteriz. İngilizler’in gördüğü bu çocukların isimlerinin bizim medyamızda geçmemesi ise elbette üzücü” dedi.

Haberin Devamı

Şans bulmaya devam ediyorlar

Her iki kanatta forma giyen Emre Gökay, bu sezon ligde sıkça şans buldu. Orta sahanın merkezinde görev yapan Yunus Emre Konak ise ligin tamamında forma giydi ve 1 asistlik skor katkısı da sağladı. Yiğidolar’ın hocası Servet Çetin, iki genç yıldız adayına da şans vermeye çalışıyor.

Sivassporun gençlerine yakın takip

 

YORUM YAZ