MENÜ

Sivasspor - Gaziantep FK maçında her şey var, kazanan yok!

Sivasspor, henüz 15 dakikada 2-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı. Çabuk reaksiyon veren Gaziantep FK, zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılmayı başardı.

Sivasspor - Gaziantep FK maçında her şey var, kazanan yok!

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor, Gaziantep FK'yi konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada fileler 4 kez havalandı, ancak buna rağmen kazanan çıkmadı. Mücadelede iki kez de penaltı düdüğü çaldı.

Haberin Devamı

PERDEYİ MANAJ AÇTI

Karşılaşmada ilk gol sesi, 8. dakikada geldi. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Sivasspor'un forveti Manaj hata yapmadı ve ağları havalandırdı. Sivasspor 15. dakikada bir penaltı daha kazandı ve Manaj, beyaz nokta üzerinden hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti.

Sivasspor - Gaziantep FK maçında her şey var, kazanan yok

GAZİANTEP FK GERİ DÖNDÜ

15 dakikada iki gol yiyen Gaziantep FK bu şoku kolay atlattı ve maça ortak oldu. Marius Sumudica'nın öğrencileri 29. dakikada Draguş'un golüyle farkı bire indirdi. 41'de Djilobodji'nin uzak mesafeden kaydettiği harika gol ile Gaziantep FK 2-2'lik beraberliği yakaladı.

Sivas'ta başka gol sesi çıkmadı ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Sivasspor puanını 26'ya çıkarırken Gaziantep FK de 22 puana ulaştı.

Haberin Devamı

Sivasspor - Gaziantep FK maçında her şey var, kazanan yok

MAXİM ATILDI

Gaziantep FK, 81. dakikada yıldız futbolcusu Alexandru Maxim'in kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı. 69. dakikada sarı kart gören Maxim, 81'de Murat Paluli'ye yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı.

Gaziante FK Teknik direktörü Marius Sumudica: Sivas’tan daha iyiydik

MAÇIN ARDINDAN GERGİNLİK

Bu arada mücadelenin bitiş düdüğünün ardından sahada olaylar çıktı. İki takımın futbolcuları ve teknik heyeti arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Arbedede iki takımın teknik direktörü Bülent Uygun ile Maruis Sumudica da yer aldı. Gerginliğe emniyet güçleri müdahale ederek, iki tarafı yatıştırdı. Takımlar daha sonra polis eşliğinde soyunma odasına girdi.

Sivasspor - Gaziantep FK maçında her şey var, kazanan yok

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Sivasspor’un Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep ile oynadığı maça seyirciler ilgi göstermedi. Yaklaşık 4 bin kişi tribünlerde takımını desteklerken, büyük boşluklar göze çarptı. Tribünlerde yerini alan kırmızı-beyaz taraftarlar ise takımlarına destek verdi. Maç öncesi futbolcuları tribünlere çağırıp yumruk şov yaptıran taraftarlar, tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

Sivasspor - Gaziantep FK maçında her şey var, kazanan yok

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

GOL | 8' Manaj penaltıdan attı, Sivasspor öne geçti... Kazanılan penaltıda topun başına geçen Manaj sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, yerden giden top kaleci Nita'nın solundan ağlarla buluştu: 1-0.

Haberin Devamı

GOL | 15' Manaj yine penaltıdan attı, Sivasspor farkı ikiye çıkardı... Kazanılan penaltıda topun başına geçen Manaj sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak kaleci Nita'nın sağından ağlara gitti: 2-0.

GOL | 29' Draguş attı, Gaziantep FK farkı bire indirdi.... Kaleciyle karşı karşıya kalan Maxim, hemen sağındaki Draguş'a pasını aktardı, Draguş da sağ ayağının içiyle topu boş kaleye gönderdi: 2-1.

GOL | 41' Djilobodji'nin harika golüyle Gaziantep FK beraberliği yakaladı... Çalımlarla rakip yarı sahaya geçen Djilobodji sol iç kulvardan uzak mesafeden sol ayağıyla sert vurdu, top kaleci Ali Şaşal'ın solundan ağlarla buluştu: 2-2.

KIRMIZI KART | 81' Gaziantep FK'de Alexandru Maxim, Murat Paluli'ye yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyundan atıldı.

Sivasspor - Gaziantep FK maçının 11'leri

Sivasspor: Ali Şaşal, Burak, Appindangoye, Camara, Uğur, Poungouras, Kvet, Ziya, Emrah, Barrow, Manaj.

Gaziantep FK: Nita, Mustafa Eskihellaç, Ertuğrul, Djilobodji, N'Koulou, M'Bakata, Ogün, Jevtovic, Sorescu, Maxim, Dragus.

Haberin Devamı

Sivasspor - Gaziantep FK maçında her şey var, kazanan yok

YORUM YAZ