MENÜ

Sergio Ramos, İspanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı

PSG'nin İspanyol yıldızı Sergio Ramos, İspanya Milli Takımı kariyerini noktaladığını bugün yaptığı açıklamayla duyurdu.

Sergio Ramos, İspanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı

Sergio Ramos'un İspanya Milli Takımı kariyeri resmi bir açıklama ile sona erdi. Tecrübeli oyuncu, milli takımda kapıların kendisine kapanması sonrası bu alandaki kariyerini noktaladığını açıkladı.

Haberin Devamı

DÖNÜŞÜ GÜNDEME GELMİŞTİ

İspanya Milli Takımı'nda Luis Enrique'nin gidişi sonası göreve gelen Luis de la Fuente'nin Sergio Ramos'u kadroya dahil edebileceği belirtiliyordu. Fakat bu beklentinin gerçekleşmeyeceği ortaya çıktı.

Sergio Ramos, İspanya Milli Takımını bıraktığını açıkladı

Sergio Ramos hakkında açıklamalar yapan De la Fuente, herkesin milli takıma dönüş için fırsatı olduğunu belirterek açık kapı bırakmıştı. Fakat sonrasında De la Fuente, Sergio Ramos'un milli takımdaki geleceğine ilişkin kararını verdi.

O TELEFON GÖRÜŞMESİ SON OLDU

Sergio Ramos, De la Fuente ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını paylaştı.

Sergio Ramos, İspanya Milli Takımını bıraktığını açıkladı

De la Fuente'nin kendisine; kariyeri ne şekilde devam ederse etsin bundan bağımsız olarak kendisinin milli takıma çağrılmadığını ve çağrılmayacağını aktardığını belirten Ramos, bu görüşme sonrasında milli takım kariyerini noktaladığını açıkladı.

Haberin Devamı

MODRIC, MESSI, PEPE...

Sergio Ramos'un milli takımı bıraktığına ilişkin yayınladığı metinde yaşına rağmen milli takımlar düzeyinde kariyerleri devam eden isimlerle de örneklendirildi.

Sergio Ramos, İspanya Milli Takımını bıraktığını açıkladı

Yaptığı yazılı açıklamada Sergio Ramos, "Genç olmak ya da yeterince genç olmamak, bir erdem ya da bir kusur değil. Sadece bu, performans veya yetenekle ilgisi olmayan bir özellik. Modric'e, Messi'ye, Pepe'ye hayranlıkla ve imrenerek bakıyorum. Özlerine, geleneklerine, futbollarındaki değerlere ve adaletlerine... Ne yazık ki benim için öyle olmayacak çünkü futbol her zaman adil değil ve futbol, asla sadece futbol değil" ifadelerini kullandı.

SON 55 YILDAKİ EN GENÇ OYUNCU OLMUŞTU

Sergio Ramos, 26 Mart 2005'te İspanya A Milli Takımı formasını Çin ile oynanan hazırlık maçında giymişti. 18 yıl 361 günlükken bu formayı giyen Sergio Ramos, son 55 yılda İspanya Milli Takımı forması giyen en genç oyuncu olmuştu. Daha sonra bu unvan, 1 Mart 2006'da Cesc Fabregas tarafından elinden alınmıştı.

Sergio Ramos, İspanya Milli Takımını bıraktığını açıkladı

İspanya A Milli Takımı ile toplam 180 maça çıkan Sergio Ramos; 2010 Dünya Kupası, 2008 ve 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda zafere ulaşan ülkesinin önemli parçalarından biri olmuştu.

YORUM YAZ