MENÜ

Semih Kılıçsoy'un yıldızını parlattı: Beşiktaş'a bir yetenek daha hediye edecek!

Beşiktaş'ta daha önce geçici olarak göreve gelen Serdar Topraktepe, bu sezona damga vuran bir performans ortaya koyan Semih Kılıçsoy’un yıldızını parlattı. Topraktepe, bu kez de altyapının bir diğer yıldızını ilk 11 için hazırlıyor. İşte detaylar...

Semih Kılıçsoy'un yıldızını parlattı: Beşiktaş'a bir yetenek daha hediye edecek!

Siyah-Beyazlı takım bu sezon Süper Lig'de iyi bir periyottan geçmese de genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un performansı geleceğe yönelik büyük bir umut veriyor. Kılıçsoy'un A takımda parlamasına büyük katkı sunan Serdar Topraktepe, altyapıdan bir diğer yıldızı daha ilk 11'e monte etmenin planlarını yapıyor. Serdar Topraktepe'nin yıldız adayının yanı sıra Beşiktaş'taki diğer gelişmelere de göz atalım...

Haberin Devamı

Derbi öncesi çifte prova

Beşiktaş, cuma günü ligde, salı günü ise kupada Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak. Ligde zirvenin çok uzağında kalan Kara Kartal, eldeki tek hedef olarak kalan kupa için her şeyini ortaya koyacak. Siyah-Beyazlılar, bir sonraki hafta ise Kadıköy’de çıkacağı derbiye Başkent ekibini her iki kulvarda yenerek, moralli çıkmanın planlarını yapıyor.

Semih Kılıçsoyun yıldızını parlattı: Beşiktaşa bir yetenek daha hediye edecek

Altyapıdan bir yıldız daha!

Bu sezon yine daha önce geçici olarak göreve gelen teknik sorumlu Serdar Topraktepe, yeniden takımın başına geçti. Genç teknik adam, ilk iş olarak Ankaragücü karşısında kadroyu değiştirme kararı aldı. Mehmet Ekşi ve Samet Aybaba ile toplantı yapan Topraktepe, Semih Kılıçsoy’un yıldızını parlatma konusunda büyük destek sağlamıştı. Genç hoca, yine altyapıdan gelen Mustafa Hekimoğlu’nu sahaya sürmeye hazırlanıyor. Al Musrati’nin yeniden takıma döneceği öğrenilirken, gelecek sezon öncesi kararsızlık yaşanan yeni transfer Worrall’a da şans verilip hakkındaki nihai karar verilecek.

Haberin Devamı

Semih Kılıçsoyun yıldızını parlattı: Beşiktaşa bir yetenek daha hediye edecek

Hazırlıklar dün başladı

Beşiktaş, Süper Lig’in 33. haftasında cuma günü Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman, teknik sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapıldı. Kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen idman, ısınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başladı. Dar alanda oynanan taktiksel çift kale maçla sona erdi.

Semih Kılıçsoyun yıldızını parlattı: Beşiktaşa bir yetenek daha hediye edecek

Gitmeden önce Cenk’le tartışmış!

Samsunspor beraberliğinden sonra Siyah-Beyazlı ekiple yolları ayrılan Fernando Santos’un, gitmeden önce Cenk Tosun ile tartıştığı ortaya çıktı. Zorlu Samsunspor maçı öncesi yedek olduğunu öğrenen Cenk Tosun, soluğu Santos’un odasında aldı. Yıldız forvet, “Uzun süredir yedek kulübesindeyim ve neden yedek olduğunu anlamış değilim” dedi. Cenk’in bu tepkisine cevap veren Santos, “Patron benim. Buna ben karar veririm” diyerek cevap verdi. İkilinin arasında yaşanan tartışmayı Portekizli teknik adamın yardımcıları yatıştırdı.

ORHAN YILDIRIM / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ