MENÜ

Seçil Erzan kendisini böyle savundu! 'Herkes yer içer, hesabı Seçil öder'

Dolandırıcılık davasından yargılanan banka müdürü Seçil Erzan'ın yeni savunması ortaya çıktı. Erzan savunmasında bir dizi repliğini kullandı. İşte detaylar...

Seçil Erzan kendisini böyle savundu! 'Herkes yer içer, hesabı Seçil öder'

Yüksek kâr getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan, bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. Üç ayrı iddianame nedeniyle ek savunma yapan Erzan'ın savunmasında dikkat çeken sözler yer aldı.

Haberin Devamı

"KİMSEYE DERDİMİ ANLATAMIYORUM"

Seçil Erzan, yeni savunmasında herkesin hesaplarının incelenmesi gerektiğini vurgulayarak, "Masak herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse benden para aldıysa hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder" ifadelerini kullandı.

Seçil Erzan kendisini böyle savundu Herkes yer içer, hesabı Seçil öder

DİZİ REPLİĞİNİ KULLANDI

Seçil Erzan'ın, "Herkes yer içer, hesabı Seçil öder" cümlesi, Kanal D ekranlarında başlayacak olan İnci Taneleri dizisindeki "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder" repliğini akıllara getirdi.

Seçil Erzan mahkemedeki savunmasında başka neler söyledi?

İşte Erzan'ın ifadesinden öne çıkan diğer sözleri:

SEÇİL ERZAN: 2019'da  Atilla Baltaş vasıtasıyla birinden 250 bin dolar geldi. 1 yılda 650 bin dolar olarak geri ödeyecektim. 4 ayda bir 4 taksitle ödedim. Bu ödeme beni zor durumda bıraktı. 2020 yılı itibariyle hesapların kontrolünü kaybettim.

Haberin Devamı

HAKİM: Dövizci kim?

SEÇİL ERZAN: Tanımıyorum.

Seçil Erzan kendisini böyle savundu Herkes yer içer, hesabı Seçil öder

HAKİM: Emirhan kim?

SEÇİL ERZAN: Atilla Baltaş'ın tanıdığı. Ankara'da nüfuslu biri.

HAKİM: Madem zorlandın neden yeniden Atilla Baltaş'tan para aldın?

SEÇİL ERZAN: 2020'den itibaren sistem tıkandı.

YORUM YAZ