MENÜ

Sassuolo - Spezia maçı öncesi bilinmesi gerekenler

İtalya Serie A'nın 30. hafta mücadelesinde Sassuolo sahasında Spezia ile karşılacak. Spezia, deplasmanda oynadığı son 9 maçta kalesini gole kapatamazken 9 maçla deplasmanda en fazla mağlubiyet alan 3 takımdan biri. Misafir takım ayrıca 33 golle deplasmanda en fazla gol yiyen takım konumunda.

Sassuolo - Spezia maçı öncesi bilinmesi gerekenler

İtalya Serie A'da sezonun 30. hafta mücadelesinde, 40 puan 3 averaj ile 10. sırada yer alan Sassuolo, 29 puan -20 averaj ile 15. sırada yer alan Spezia ile karşı karşıya geliyor.

Haberin Devamı

Son haftalarda topladığı puanlarla dikkat çeken Sassuolo lig sonuncusu Salernitana’ya konuk olduğu maçta 2-1 mücadeleden sadece 1 puan çıkartmıştı. Oyunun genelinde kontrolü elinde bulunduran ev sahibi ekip 60. dakikada 10 kişi kalmanın dezavantajını yaşadı. Ev sahibi takımda en büyük eksik 30 maçta 9 gol atan Raspadori kart cezası nedeniyle maçta forma giyemeyecek.

5 maçlık galibiyet hasretini Cagliari karşısında dindiren Spezia, düşme hattının nefesini ensesinde hissediyor. Misafir takımın geride kalan maçları final niteliğinde. Gol atmakta zorlanmayan Spezia, oynadığı son 5 deplasman maçının 4’ünde gol buldu. Gol atamadığı tek maç olan Juventus karşısında ise birçok net fırsatını değerlendiremedi.

Haberin Devamı

Oynadığı oyunla futbol severlerin beğenisi kazanan iki ekibin mücadelesinde karşılıklı gollü geçmesini ve ev sahibi takımın kazanmasını bekleyebiliriz.

YORUM YAZ