Arama

Popüler aramalar

Samsunspor'un yeni golcüsü belli oldu! Gözler 22 yaşındaki isimde

Ligde genç ve potansiyelli bir forveti renklerine bağlamak isteyen Karadeniz ekibi, rotasını Çekya’ya çevirdi. Samsunspor, Plzen’de forma giyen 22 yaşındaki Rafiu Durosinmi’de büyük yol katetti

Samsunspor'un yeni golcüsü belli oldu! Gözler 22 yaşındaki isimde

Gelecek sezon hem ligde hem de Avrupa’da mücadele edecek olan Samsunspor, önemli isimleri kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibi; Afonso Sousa, Antoine, Makoumou, Joe Mendes, Toni Borevkovic, Logi Tomasson, Tanguy, Coulibaly, Anthony Musaba,Richie Omorowa, Albert Posiadala, Emre Köroğlu, Ali Tarkan ve Efe Yiğit Üstün’ü renklerine bağladı. Avrupa’ya kadrosunu bildiren fakat geniş bir oyuncu yelpazesine sahip olmak isteyen Karadeniz ekibi, forvet hattı için girişimlerini sürdürüyor.

Önce kiralık gelecek

Gelen son haberlere göre Kırmızı-Beyazlılar, rotasını Çekya’ya çevirmiş durumda. Ülkesinin köklü kulüplerinden Viktoria Plzen’de forma giyen Rafiu Durosinmi, hücum hattı için üst sıralarda yer alıyor. 22 yaşındaki forvet için de yapılan girişimlerde önemli derece aşama kaydedildiği öğrenildi. Nijeryalı futbolcunun, satın alma opsiyonu ile kiralanma ihtimali bulunuyor.