MENÜ

Şampiyonlar Ligi'nde sürpriz sonuçlar! Manchester hüsrana uğradı, Benfica mucize golle hayat buldu

Şampiyonlar Ligi'nde salı gecesi oynanan maçlarda flaş sonuçlara imza atıldı. Özellikle bir üst tura çıkmak adına heyecan dolu karşılaşmalara sahne olan Şampiyonlar Ligi'nde ilginç skorlar da ortaya çıktı. Real Madrid 6'da 6'yla gövde gösterisi yaparken, Manchester United umutlarını Devler Ligi'nde yitirdi. Benfica ise, Salzburg deplasmanında mucizeye imza attı.

Şampiyonlar Ligi'nde sürpriz sonuçlar! Manchester hüsrana uğradı, Benfica mucize golle hayat buldu

Şampiyonlar Ligi'nde salı gecesi oynanan maçlarda flaş sonuçlara imza atıldı. Özellikle bir üst tura çıkmak adına heyecan dolu karşılaşmalara sahne olan Şampiyonlar Ligi'nde ilginç skorlar da ortaya çıktı. İşte geceye damga vuran maçlar...

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. maçında Bayern Münih'i ağırlayan Manchester United, Alman ekibine karşı 1-0 mağlup oldu ve grubu son sırada bitirerek, Düşler Tiyatrosu diye adlandırılan Old Trafford'da Avrupa defterini kapattı.

İlk yarısı golsüz sona eren maçın 70. dakikasında Kingsley Coman saneye çıktı ve Bayern'i 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bayern bu sonuçla 16 puana ulaştı.

UNITED TARİH YAZARAK VEDA ETTİ

Manchester United ise, 4 puanda kaldı ve 5 puanlı Galatasaray'ın gerisinde kalarak Avrupa Ligi'ne gitme hayalini sarı kırmızılı ekibe kaptırdı. Öte yandan, Manchester United, Şampiyonlar Ligi tarihinde grup aşamasında 15 gol yiyen ilk İngiliz takımı oldu.

Şampiyonlar Liginde sürpriz sonuçlar Manchester hüsrana uğradı, Benfica mucize golle hayat buldu

REAL MADRID PUAN KAYBETMEDİ

Haberin Devamı

C Grubu'ndaki son maçında Union Berlin'e konuk olan Real Madrid, 89'da bulduğu golle Almanya deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Luka Modric'in ilk yarıda penaltı kaçırdığı maçta, gol perdesini 45+1'de penaltıdan Kevin Volland açtı. Devreyi önde kapatan ve Avrupa Ligi hedefi için galibiyete mecbur olan Berlin temsilcisi, 61 ve 72. dakikalarda Joselu'nun gollerine engel olamadı.

Mücadelenin 85. dakikasında Alex Kral'ın golüyle umutlanan Union Berlin, 89'da Dani Ceballos'un golüyle 3-2 mağlup oldu ve 2 puanla son sırada kalarak Avrupa'ya veda etti. Real Madrid ise, gruptaki tüm maçlarını kazanarak 18 puanla liderlik koltuğunun tek hakimi oldu. Braga'yı deplasmanda 2-0 yenen Napoli ikinci, Braga ise üçüncü sırada yer aldı.

Şampiyonlar Liginde sürpriz sonuçlar Manchester hüsrana uğradı, Benfica mucize golle hayat buldu

BENFICA MUCİZESİ

D Grubu'ndaki maçta ise, RB Salzburg'a konuk olan Benfica, rakibini 90+2'de bulduğu golle 3-1 yenerek, gol fazlasıyla Avrupa Ligi biletini kaptı. Gruptaki son maçı öncesinde 4 mağlubiyet, 1 beraberliği bulunan Benfica, 4 puanı bulunan Salzburg ile Avrupa Ligi için kapıştı. Salzburg'u evinde uzatmalarda gelen golle deviren Benfica, ilk maçta 2-0 yenildiği rakibiyle puanlarını ve ikili averajını eşitledi. Ancak atılan gol sayısında rakibine üstünlük sağlayan Portekiz ekibi, üçüncü sıranın sahibi oldu.

Grubun diğer maçında ise, üst tura çıkmayı garantileyen Inter ve Real Sociedad 0-0 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Liginde sürpriz sonuçlar Manchester hüsrana uğradı, Benfica mucize golle hayat buldu

YORUM YAZ