MENÜ

Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig, deplasmanda Young Boys'u rahat geçti!

Alman temsilcisi Leipzig, İsviçre ekibi Young Boys'la Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun ilk maçında deplasmanda karşı karşıya geldi. Leipzig, rakibini deplasmanda rahat geçti. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig, deplasmanda Young Boys'u rahat geçti!

Leipzig, İsviçre ekibi Young Boys'la Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun ilk maçında deplasmanda karşı karşıya geldi. Rakibini rahat geçen Alman temsilcisi, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

Maça 1-0 önde başladı

Maçın henüz 3. dakikasında Raum'un asistiyle Simakan'ın ayağından golü bulan Leipzig, mücadeleye 1-0 önde başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında kontrolü ele alan Alman temsilcisi, 33. dakikada sürpriz bir şekilde kalesinde golü gördü. 

Young Boys'ta Meschak dakikalar 33'ü gösterdiğinde sahneye çıktı ve skoru 1-1'e getiren golü kaydetti ve mücadeleye eşitlik geldi. Müsabakanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

Rahat bir galibiyet aldı

İkinci yarıya iki takım da dengeli başlarken Alman ekibi Leipzig ataklarını artırdı ve 73. dakikada Schlager'in attığı golle 2-1 öne geçmeyi başardı. Leipzig'in golünün asistini ise Kampl yaptı. Mücadelenin son dakikalarına 2-1'lik üstünlükle giren Leipzig, 90+2. dakikada Sesko'nun ayağından bir gol daha bularak skoru 3-1'e getirdi ve Young Boys deplasmanından 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. 

Haberin Devamı

Bu skorun ardından Leipzig, maç fazlasıyla G grubunun zirvesine otururken Young Boys ilk maçta aldığı mağlubiyetle son sırada yer aldı. G Grubu'nun diğer ekiplerinden Manchester City ise sahasında Kızılyıldız'ı kendi sahasında ağırlıyor. Bu maçın ardından gruptaki puan durumu tam anlamıyla şekillenecek.

Şampiyonlar Liginde Leipzig, deplasmanda Young Boysu rahat geçti

YORUM YAZ