MENÜ

Şampiyonlar Ligi'nde inanılmaz gece! Haaland adeta gol oldu, yağdı

Şampiyonlar Ligi Son 16 turu rövanş maçında Manchester City, Alman temsilcisi Leipzig'i ağırladı. Sahadan dev bir skorla ayrılan İngiliz ekibinde tam 5 gol atan Erling Haaland, Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu. Manchester City'de yıldızlar topluluğu rahat bir şekilde adını çeyrek finale yazdırdı. Guardiola'nın Haaland kararı ise şaşkınlık yarattı. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi'nde inanılmaz gece! Haaland adeta gol oldu, yağdı

 Bu sezon Premier Lig'de istediği sonuçları alamayan Manchester City, Arsenal'in gerisinde kalmıştı. Devler Ligi'nde sürprize izin vermek istemeyen Manchester City, 1-1'in rövanşında Leipzig'i konuk etti.

Haberin Devamı

GOL SESİ ÇIKMADI AMA...

HAALAND ŞOV YAPTI

Karşılaşmaya çok etkili başlayan Manchester City, 22. dakikada Haaland'ın penaltı golüyle mücadelede 1-0 öne geçti. iki dakika sonra farkı ikiye çıkaran Haaland, 45. dakikada hat-trick yaparak takımının devreyi 3-0 önde kapatmasına yardımcı oldu.

Şampiyonlar Liginde inanılmaz gece Haaland adeta gol oldu, yağdı

TAM 5 GOL ATTI!

49. dakikada İlkay'ın golüyle skor 4-0'a gelirken 53 ve 57. dakikalarda Haaland iki gol daha atarak maçtaki gol sayısını beşe çıkardı.

HAALAND, TARİHE GEÇTİ

Luiz Adriano (vs BATE Borisov) ve Lionel Messi’nin (vs Bayer Leverkusen) ardından bir Şampiyonlar Ligi maçında beş gol atan üçüncü oyuncu Erling Haaland oldu. Ayrıca Haaland, Bu sezon Manchester City formasıyla resmi maçlardaki beşinci hat-trick’ini yapan Erling Haaland, 2016/17’den (Harry Kane) bu yana bir sezonda bu sayıya ulaşan ilk Premier Lig oyuncusu olarak tarihe geçti.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Liginde inanılmaz gece Haaland adeta gol oldu, yağdı

GUARDIOLA 63'TE OYUNDAN ALDI

Mücadelede skorun 6-0 olmasından sonra İspanyol menajer Pep Guardiola, 63. dakikada Haaland'ın yerine Arjantinli forvet Julian Alvarez'i oyuna dahil etti. Değişiklik tabelasında numarasını gören Haaland oyundan çıkarken menajeri Guardiola tarafından tebrik edildi.

SON SÖZÜ DE BRUYNE SÖYLEDİ

Karşılaşmanın son anlarında Belçikalı yıldız Kevin De Bruyne skoru belirledi ve Manchester City, sahadan 7-0 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Şampiyonlar Liginde inanılmaz gece Haaland adeta gol oldu, yağdı

'PEP'E DAHA FAZLA GOL ATACAĞIMI SÖYLEDİM'
Maç sonu konuşan Erling Haaland: "Bir Şampiyonlar Ligi maçında 5 gol atmak inanılmaz bir şey. Kariyerimin en iyi maçı oldu. Pep'e beni oyundan çıkarmasaydı daha fazla gol atacağımı söyledim. Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta 5 gol atmak muhteşem bir his" ifadelerini kullandı.

KURA 17 MART'TA
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'nin rakibini belirleyecek olan çeyrek final ve yarı final kura çekimi ise 17 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentindeki House of European Football'da yapılacak.

Şampiyonlar Liginde inanılmaz gece Haaland adeta gol oldu, yağdı

INTER ÇEYREK FİNALDE
Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Porto, sahasında Inter'i konuk etti. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. İlk maçı 1-0 kazanan Inter adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

Haberin Devamı

JESUS RAKİBİ BÖYLE YIKACAK

Manchester City-Leipzig 11'ler:

Manchester City: Ederson, Akanji, Ruben Dias, Stones, Ake, Rodri, De Bruyne, İlkay, Bernardo Silva, Grealish, Haaland

Leipzig: Leipzig: Blaswich, Henrichs, Orban, Gvardiol, Raum, Laimer, Kampl, Szoboszlai, Haidara, Forsberg, Werner

Haaland'ın Augsburg Karşısında Yaptığı Hat-trick

YORUM YAZ