MENÜ

Sampdoria'da Andrea Pirlo krizi! Taraftarlardan sert tepki

Geçen sezon Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü çalıştıran İtalyan teknik adam Andrea Pirlo, sezon sonu İstanbul temsilcisinden ayrıldı ve Serie B ekibi Sampdoria'nın başına geçti. Tecrübeli çalıştırıcının yeni takımındaki istatistiği dikkat çekerken, alınan kötü sonuçlara taraftarların tepkisi devam etti.

Sampdoria'da Andrea Pirlo krizi! Taraftarlardan sert tepki

Geride kalan sezon Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlüğünü yapan Andrea Pirlo, sezonun sona ermesine 2 hafta kala görevinden ayrıldı. İtalya Serie B ekiplerinden Sampdoria ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Pirlo, yeni takımında kötü bir başlangıç yaptı. 6 haftada istediği sonuçları alamayan tecrübeli teknik patrona taraftarlar tarafından eleştiri yağdı.

Haberin Devamı

34 MAÇTA 11 GALİBİYET

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, geçen sezonun başında Andrea Pirlo ile anlaşma sağlamıştı. 44 yaşındaki teknik direktör, İstanbul ekibinin başında 34 maçta şans buldu. Andrea Pirlo bu süreçte 11 kez rakiplerini mağlup etme başarısı gösterdi.

İtalyan çalıştırıcının öğrencileri aynı süreçte rakipleriyle 11 kez puanları paylaştı. Öte yandan kırmızı-siyahlılar 12 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Sampdoriada Andrea Pirlo krizi Taraftarlardan sert tepki

2 YILLIK SÖZLEŞME

İtalya Serie B ekiplerinden Sampdoria, teknik direktörlük görevi konusunda Andrea Pirlo ile anlaşmaya vardı. Çizme temsilcisi, Andrea Pirlo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

GALİBİYET SERİSİ YAKALADI!

İSTEDİĞİ BAŞLANGICI YAPAMADI

Andrea Pirlo yönetimindeki Sampdoria, sezona kötü bir başlangıç yaptı. İtalya temsilcisi, Serie B'de 6 maça çıktı ve bu maçlardan sadece 1 kez galibiyet ile ayrıldı. Öte yandan çizme ekibi 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan toplayabildi.

Haberin Devamı

Sampdoriada Andrea Pirlo krizi Taraftarlardan sert tepki

TARAFTARLAR TEPKİLİ

Sampdoria'nın 6 hafta boyunca aldığı sonuçlara taraftarlar tarafından tepki geldi. Andrea Pirlo hakkında sosyal medyadan sert sözler kullanan İtalyan taraftarlar, takımlarının bir an önce düzelmesini istiyor.

Sampdoriada Andrea Pirlo krizi Taraftarlardan sert tepki

YORUM YAZ