MENÜ

Rus ve Ukrayna takımı Antalya'da aynı otelde kalınca olaylar çıktı

Antalya'da kamp yapan Rusya ekibi Shinnik ile Ukrayna takımı FC Minaj oyuncuları Antalya'da aynı otele yerleştirilince büyük olaylar çıktı.

Rus ve Ukrayna takımı Antalya'da aynı otelde kalınca olaylar çıktı

Antalya'da kamp yapan Rus ve Ukraynalı oyuncular arasında yaşanan olay sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haberin Devamı

AYNI YERDE KALMAK ZORUNDA KALDILAR

Rusya ikinci lig takımı Shinnik Yaroslavl ve Ukrayna Ligi takımı FC Minaj oyuncuları, 7.8 büyüklüğündeki depremin ardından aynı yerde konaklamak zorunda kaldılar.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından iki halk arasındaki sinirlerin gerilmesiyle birlikte takımlar arasında büyük bir arbede çıktı. Kavganın şiddeti o kadar çok arttı ki bazı oyuncuların kemikleri kırıldığı bildirildi.

OTEL PERSONALİNE DAVRANIŞTAN DOLAYI OYUN ÇIKTI

Ukraynalı yayın kuruluşu Zorya Londonska'a göre, bir Minak oyuncusu Rus oyuncunun otel personaline uygunsuz davrandığını düşünerek hakkında yaptığı yorum sonrasında gerilimin yükseldiğini belirtti.

Rus ve Ukrayna takımı Antalyada aynı otelde kalınca olaylar çıktı

Daha sonra her iki taraftan diğer oyuncular da olaya dahil oldu ve koridorda arbede yaşandı.

Haberin Devamı

Kavganın nedeninin tam olarak Rus oyuncuların otel çalışanlarına yönelik yüz kızartıcı davranışları ve Ukrayanlı oyuncuların kışkırtıcı bağırışları olarak açıklandı.

RUSLAR OTELDEN AYRILDI

Olaydan sonra Ukraynalılar odalarına çekilirken Ruslar kendi aralarında kavgaya devam etti. Kavgayı ayırmaya çalışanlar Ukrayna'yı desteklemekle suçlandı. Polis olaya müdahale edip sinirleri yatıştırdı. Olaydan kısa bir süre sonra Rus tarafı otelden tahliye edilerek bölgedeki başka bir otele yerleştirildi.

YORUM YAZ