MENÜ

Ronaldo hayranı Nadal'dan Messi'ye övgüler

Spor dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Laureus Dünya Spor Ödülleri'nde adaylar belli oldu. Adayların açıklanmasının ardından tenis dünyasının yıldızı Rafael Nadal ile Lionel Messi arasında dikkat çeken anlar yaşandı.

Ronaldo hayranı Nadal'dan Messi'ye övgüler

Spor dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Laureus Dünya Spor Ödülleri öncesi adaylar belli oldu. Dünya Kupası'na Arjantin Milli Takımı ile damgasını vuran Lionel Messi, yılın sporcusu ödülüne aday gösterilirken bir diğer aday Rafael Nadal'dan çarpıcı bir çağrı geldi.

Haberin Devamı

ADAYLAR AÇIKLANDI

Laureus Dünya Spor Ödülleri'nde, yılın erkek sporcusu adayları arasında, Nadal ve Messi'nin yanı sıra Kylian Mbappe, Stephen Curry, Armand Duplantis ve Max Verstappen yer alıyor.

DÜNYA KUPASI'NA DAMGA VURDU

Messi, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla Arjantin'in 36 yıl sonra şampiyonluğa ulaşmasında başrolü oynamış ve turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmişti. Bu başarısının ardından Lionel Messi ödüllere aday gösterilmeye devam ediyor.

NADAL'DAN MESSİ'YE MESAJ

Adayların açıklanmasının ardından geçen yıl Avustralya Açık ve Fransa Açık'ı kazanarak toplam grand slam turnuvası şampiyonluğu sayısını 22'ye yükselten Rafael Nadal, Messi'ye övgü dolu sözlerde bulunarak, "Laureus Ödülleri'nde, yılın erkek sporcusu adayları arasında yeniden gösterilmekten onur duydum ama Lionel Messi, bu ödülü gerçekten sen hak ediyorsun." şeklinde görüşlerini aktardı.

Haberin Devamı

RONALDO TARAFTARI

Sıkı bir Ronaldo hayranı olduğu bilinen başarılı raketin bu görüşleri kısa süre içerisinde sosyal medyada ve futbolseverler arasında gündem oldu.

MESSİ KAYITSIZ KALMADI

Nadal'ın kendisine yönelik övgülerine kayıtsız kalmayan Lionel Messi sosyal medya hesabından, "Senin gibi harika bir sporcunun bunları bana söylemesi beni çok şaşırttı. Çok teşekkür ederim Rafa Nadal, ayrıca sahaya her çıktığında rekabet etme biçimin için de her şeyi hak ediyorsun. Sen bir kazanansın, hala çok fazla rekabetimiz var, ha? Gerçek şu ki, bu yıl hepimiz Laureus'u hak ediyoruz." şeklinde paylaşım yaparak, İspanyol rakete yanıt verdi.

(Skorer)

YORUM YAZ