MENÜ

Ricardo Quaresma'dan sürpriz transfer! Yeniden Süper Lig'e...

Geçtiğimiz sezonlarda Süper Lig'de Beşiktaş formasını başarıyla terleten Portekizli süperstar Ricardo Quaresma'nın yeniden Türkiye'ye dönme ihtimali konuşuyor. Süper Lig ekibinin hocası, Portekizli yıldızla görüştüklerini itiraf etti. İşte tüm detaylar...

Ricardo Quaresma'dan sürpriz transfer! Yeniden Süper Lig'e...

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ricardo Quaresma için sürpriz bir transfer ihtimali konuşulurken Portekizli yıldızla yapılan transfer görüşmesi ortaya çıktı.

Haberin Devamı

QUARESMA İTİRAFI!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ricardo Quaresma ile görüştüğünü itiraf etti. beIN SPORTS'a konuşan Volkan Demirel, Quaresma'nın yanı sıra Hasan Ali Kaldırım ve Alper Potuk'la da temasa geçtiğinin altını çizdi.

Volkan Demirel konuyla ilgili yaptığı açıklamanın devamında, "Ama şu anki durumuma müsait oyuncuları seçmek zorundayım" ifadelerini kullandı. Son olarak Vitoria Guimaraes forması giyen Ricardo Quaresma şu anda kulüpsüz oyuncu statüsünde bulunuyor.

Ricardo Quaresmadan sürpriz transfer Yeniden Süper Lige...

QUARESMA'NIN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Beşiktaş'ın yanı süre ülkemizde Kasımpaşa forması da terleten 39 yaşındaki Portekizli yıldız, Siyah-Beyazlılarla 227 maça çıkıp 38 gol, 77 asistlik katkı sağladı.

Ricardo Quaresmadan sürpriz transfer Yeniden Süper Lige...

YORUM YAZ