MENÜ

Rennes, Karl Toko-Ekambi transferini açıkladı

Fransa Ligue 1'de Rennes, Lyon'un önemli isimlerinden Karl Toko-Ekambi'nin kiralık olarak kadroya katıldığını resmen açıkladı.

Rennes, Karl Toko-Ekambi transferini açıkladı

Fransa Ligue 1'de Rennes, kadrosuna önemli bir takviye gerçekleştirdi. Bir başka Ligue 1 ekibi Lyon'dan Karl Toko-Ekambi'yi kiralık olarak kadrolarına kattılar. Rennes'den yapılan açıklamada satın alma opsiyonu içermeyen 5 aylık bir kiralama anlaşması yapıldığı belirtildi.
OLIVIER CLOAREC: ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZDİ
Transfere ilişkin konuşan Rennes'in başkanı Olivier Cloarec, "Gerçekten çok memnunuz çünkü Bruno ve Florian ile kendimize koyduğumuz transfer hedefi buydu. Karl, bizim öncelikli hedefimizdi. Sakin bir kış transfer dönemi planlıyorduk ama şartlara uyum sağlamamız gerekti. Karl, sahip olduğu golcü becerileri ve 2020'de onu Lyon'a getiren Florian başta olmak üzere danıştığımız herkes tarafından övgüyle bahsedilen karakteri sonucunda işe alındı. Önümüzdeki 5 ay boyunca kulübe faydalı olmasını umuyoruz" ifadelerini kullandı.
FLORIAN MAURICE: ARADIĞIMIZ NİTELİKLERE SAHİP
Rennes'in futbol direktörü Florian Maurice ise, "Özellikle Martin'in sakatlığından sonra bir forvet arıyorduk. Transfer döneminin sonu yaklaşırken yakaladığımız bir fırsat oldu. Aradığımız niteliklere sahip, çok iyi tanıdığım bir isim olduğu için ilk tercihimdi. Çok çabuk adapte olacağına inanıyorum. Soyunma odasında birçok ismi tanıyor. Hamari ve diğer oyuncularımıza transferdeki çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Toko-Ekambi'nin artık üst düzeyde bir tecrübesi var. Çok yönlü ve hücumda farklı noktalarda da görev alabiliyor. Her şeyden önce sezon başına 10-15 arası gol atan bir oyuncu ki bizim de aradığımız şey buydu. Onun olgunluğu hem oyunda hem de soyunma odasında artı bir değer. Gençlerimiz adına çok önemli. Grubumuza uyan bir karaktere sahip ki bu da benim çok önemsediğim bir şey" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ