MENÜ

Real Madrid'in yıldızından Mbappe itirafı! Soyunma odasındaki konuşmayı ortaya çıkardı

Real Madrid'in transfer gündeminden bir türlü düşmeyen, sezon başında PSG'de kadro dışı kalmayı bile göze alan Mbappe, İspanyol devinin yıldızlarının da soyunma odasındaki ana konusu oldu. Fransız yıldızın, Real Madrid'e transferi yılan hikayesine dönerken yıldız futbolcudan bir itiraf geldi. İşte detaylar...

Real Madrid'in yıldızından Mbappe itirafı! Soyunma odasındaki konuşmayı ortaya çıkardı

Yaz transfer döneminde Real Madrid'e gideceği düşünülen Kylian Mbappe, PSG tarafından da kadro dışı kalmıştı. Daha sonra yeniden Fransız devinin idmanlarına dönen Mbappe ile takımı arasındaki buzlar eridi. Ancak, yine de transferi konusunda belirsizlik sürüyor. Real Madrid'in yıldızı tam da bu noktada sezon başında soyunma odasındaki Mbappe konuşmalarını ortaya çıkardı. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Kadro dışı kalmıştı

Real Madrid'in sağ beki Dani Carvajal, soyunma odasında Kylian Mbappe hakkında konuştuklarını itiraf etti. PSG tarafından kadro dışı bırakılan Kylian Mbappe'nin bu yaz Real Madrid'e imza atacağı düşünülüyordu. Real Madrid'in sağ beki Dani Carvajal, soyunma odasında Kylian Mbappe hakkında konuştuklarını itiraf etti. PSG tarafından kadro dışı bırakılan Kylian Mbappe'nin bu yaz Real Madrid'e imza atacağı düşünülüyordu.

'Ama öyle olmadı' 

Relevo'ya konuşan Carvajal şunları söyledi: "Size bu konuyu konuşmadığımıza dair yalan söylemeyeceğim. Sezon öncesi her yemek sonrası sohbetlerimizde bu konuyu konuşuyorduk. Ben geleceğini düşünüyordum, özellikle kadro dışı kaldığı dönemde. Ama öyle olmadı.

Haberin Devamı

Carvajal ayrıca Real Madrid'deki Fransız oyuncuların Kylian Mbappe ile görüşüp görüşmediklerini de açıkladı: "Fransızlara, 'Size bir şey söyledi mi?' diye soruyoruz ama 'Hayır, hayır' diyorlar." Carlo Ancelotti'nin ekibi, milli aranın ardından 17 Eylül'de Real Sociedad'a karşı mücadele edecek.

Real Madridin yıldızından Mbappe itirafı Soyunma odasındaki konuşmayı ortaya çıkardı

YORUM YAZ