MENÜ

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler yarını bekliyor

Genç yıldız, önceki akşam Real Madrid’in 1-0 kazandığı Mallorca maçında yedek soyundu ve süre alamadı. Teknik direktör Ancelotti, Arda konusunda sabırlı olmaları gerektiğini söyledi. Şimdi gözler kupa maçına çevrildi.

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler yarını bekliyor

Yazın Fenerbahçe’den transfer edilen Arda Güler, peş peşe yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Real Madrid formasıyla henüz sahaya çıkamadı. 18 yaşındaki yıldız daha önce Şampiyonlar Ligi’ndeki Braga mücadelesi ile La Liga’daki Vallecano karşılaşmasında kadroya girmişti. Arda, önceki günkü Mallorca maçına da kulübede başladı. Beklenti, Carlo Ancelotti’nin Milli gururumuza ilk kez formayı vermesiydi. Ancak mücadele zorlu geçti, Real Madrid 78. dakikada Rüdiger’in kafa golüyle 1-0 kazandı ve Arda oyuna girmedi. Carlo Ancelotti’ye mücadele sonrası sorulan ilk sorulardan biri, 18 yaşındaki yıldızın neden oynamadığıydı.

Haberin Devamı

‘Sabırlı olmalıyız’

İtalyan teknik adam, “Arda iyi ve sakin durumda. Döndüğü için çok mutlu. Sadece 18 yaşında, onunla ilgili sakin ve rahat olmalıyız. O, bizim bugünümüz ve geleceğimiz. Hepimiz sabırlı olmalıyız. Yavaş yavaş ilerleyecek ve yakında süre alacak” ifadelerini kullandı. Ancelotti, Arda Güler için isim vermeden yarın Kral Kupası’nda oynanacak Arandina maçını işaret etti. Dünyaca ünlü teknik adam, “Mallorca maçında oynamayan futbolcular, cumartesi (yarın) gün kupadaki Arandina mücadelesinde oynayacak” diye konuştu.

Real Madridin yıldızı Arda Güler yarını bekliyor

YORUM YAZ