MENÜ

Real Madrid'den sürpriz Mbappe kararı! 15 gün...

Real Madrid, ara transfer dönemi için Kylian Mbappe ile ilgili önemli bir girişimde bulundu. Fransız golcünün bu talebe nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Real Madrid'den sürpriz Mbappe kararı! 15 gün...

 2024'ün yaz transfer döneminde Avrupa futbolunda en fazla merak edilen konu, Kylian Mbappe'nin geleceği olacak... Paris Saint-Germain ile sözleşmesi yazın sona erecek olan Fransız yıldız, Ligue 1 devi ile henüz sözleşme yenilemiş değil. 24 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki yaz Paris'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

LİVERPOOL DEVREDE

Sport Witness'ta yer alan habere göre Liverpool, PSG ile kontratı bitecek olan Mbappe'yi ciddi bir şekilde gündemine aldı. Fransız yıldızın Liverpool'dan vergiler hariç 35 milyon euro istediği iddia edildi. Ayrıca Mbappe'nın 100 milyon euro da imza parası talep ettiği kaydedildi.

 

Real Madridden sürpriz Mbappe kararı 15 gün...

REAL MADRİD TARİH VERDİ

Son gelen haberlere göre ise Real Madrid'in Mbappe aşkı yeniden alevlenmişe benziyor. İspanyol gazetesi AS, Los Blancos'un yıldız oyuncuya bir hamle daha yaptığını bildirdi. Ancak bu kez Real Madrid'in bir şartı var...

Real Madridden sürpriz Mbappe kararı 15 gün...

PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mbappe’yi yaz transfer döneminde kadroya katmayı planlayan Real Madrid’in bu transferi ocak ayında noktalamak istediği öne sürüldü. Madrid’in 1 Ocak’tan itibaren istediği takıma imza atma hakkına sahip olan Mbappe’ye yapacağı teklif sınırlı bir süreyi içerecek. Habere göre PSG, Mbappe’nin takımda kalması için verdiği mücadelede artık pes ederken, Real Madrid de yıldız oyuncuya şartlarını kabul etmesi için 15 gün süre tanıyacak.

Haberin Devamı

HAALAND DETAYI

Madrid, Mbapppe'den 15 Ocak'a kadar olumlu bir yanıt alamadığı takdirde zaman kaybetmeden alternatif golcülere yönelecek. La Liga devi, PSG yıldızını kadrosuna katamadığı takdirde Manchester City'nin golcüsü Erling Haaland'a yönelecek.

Çocukluğundan bu yana Real Madrid taraftarı olan, hatta küçükkken odasında Cristiano Ronaldo posteri bulunan Mbappe'nin Real Madrid'e nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Real Madridden sürpriz Mbappe kararı 15 gün...

YORUM YAZ