MENÜ

Real Madrid'de Arda Güler'in ahı tuttu: Antrenmanda yer almadı! Taraftarlardan büyük destek

Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler, İspanya'da yine gündemi süslüyor. İspanyol devinin taraftarları, bugün antrenmanda yer almayan yıldız için 'Arda Güler'in ahı tuttu!' şeklinde yorumlarda bulunarak Arda'ya büyük bir destek verdiler. İşte tüm detaylar...

Real Madrid'de Arda Güler'in ahı tuttu: Antrenmanda yer almadı! Taraftarlardan büyük destek

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den İspanyol devinin yolunu tutmuştu. Arda'nın oynaması için Türk taraftarlar sabırsızlıkla bekledi, ancak genç oyuncu yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasına beklenenden geç kavuştu ve şu sıralar formunu kazanması için hocası Ancelotti tarafından daha yavaş bir şekilde takıma ısındırılıyor. Girona maçında sonradan oyuna dahil olan Arda, takımına penaltı kazandırarak alkış toplamış ancak o maçta yaşanan olaydan sonra bazı polemikler ortaya çıkmıştı. Bugünkü antrenmanda yer almayan yıldız futbolcunun durumunu öğrenen taraftarlar, 'Arda'nın ahı tuttu!' söylemleri sesli bir şekilde dile getirildi. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

REAL MADRID FARKLI GALİBİYET!

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid ile Miguel Sanchez yönetimindeki Girona, İspanya La Liga 24. haftasında kozlarını paylaştı. Bernabeu'da oynanan maçı Real Madrid 4-0 kazandı.Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid ile Miguel Sanchez yönetimindeki Girona, İspanya La Liga 24. haftasında kozlarını paylaştı. Bernabeu'da oynanan maçı Real Madrid 4-0 kazandı.

Real Madridde Arda Gülerin ahı tuttu: Antrenmanda yer almadı Taraftarlardan büyük destek

ARDA, PENALTI KAZANDIRDI! 

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, karşılaşmanın 77. dakikada Vinicius Junior'un yerine oyuna dahil oldu.
90+1. dakikada ceza sahasına topla birlikte giren Arda Güler, rakibin müdahalesiyle yerde kaldı ve takımına penaltı vuruşu kazandırdı. Penaltıyı kullanan Joselu, meşin yuvarlağı direğe nişanlamıştı.

Haberin Devamı

JOSELU'YU TESELLİ ETTİ

Penaltı vuruşundan yararlanamayan Joselu'yu maçın ardından Arda Güler teselli etmişti. 

Real Madridde Arda Gülerin ahı tuttu: Antrenmanda yer almadı Taraftarlardan büyük destek

'ARDA'NIN AHI TUTTU!'

Madrid Xtra'nın haberine göre; Real Madrid'de sakatlığı bulunan Joselu, bugün antrenmanda yer almadı. Courtois, Alaba, Militao, Rüdger ve Bellingham'ın da iyileşme süreci devam ediyor. Bu haber üzerine Real Madrid taraftarları arasında, 'Arda Güler'in ahı tuttu!' şeklinde birçok yorum yapıldı ve Girona maçında Arda'ya penaltıyı kullandırmadığı anlar hatırlatıldı. Ancak, taraftarlar arasında dillendirilen bu duruma rağmen Joselu ve Arda'nın arasında herhangi bir problem bulunmuyor.

JOSELU'NUN PERFORMANSI

Real Madrid ile bu sezon 37 maça çıkan Joselu, 15 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

 

YORUM YAZ