MENÜ

Real Madrid'de Arda Güler'e gün doğdu! Ancelotti'den yeni karar

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen yıldız oyuncu Arda Güler'e gün doğdu. Ancelotti, takımda yaşanan beklenmedik durumların ardından Arda konusundaki son kararını verdi. İtalyan hocanın Arda Güler planına dair detaylara göz atalım...

Real Madrid'de Arda Güler'e gün doğdu! Ancelotti'den yeni karar

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, şu ana kadar takımda istediği kadar forma şansı bulamadı. Ancak, yaşanan son gelişmelerin ardından Türk yıldız hocasından istediği şansı koparma şansına sahip olacak. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

'ARDA'NIN AHI TUTTU!'

Real Madrid'de sakatlığı bulunan Joselu, dünkü antrenmanda yer almamıştı. Courtois, Alaba, Militao, Rüdger ve Bellingham'ın da iyileşme süreci devam ediyor. Bu haber üzerine Real Madrid taraftarları arasında, 'Arda Güler'in ahı tuttu!' şeklinde birçok yorum yapıldı ve Girona maçında Arda'ya penaltıyı kullandırmadığı anlar hatırlatılmıştı. Ancak, taraftarlar arasında dillendirilen bu duruma rağmen Joselu ve Arda'nın arasında herhangi bir problem bulunmuyor. Joselu'nun idmana çıkmamasının ardından sakatlık durumu da belli oldu. 

Real Madridde Arda Gülere gün doğdu Ancelottiden yeni karar

SAKATLIKLAR ÇOĞALDI

İtalyan çalıştırıcı, milli oyuncuyu Vinicius, Rodrygo ve Brahim Diaz'ın alternatifi olarak düşünüyor.
Daha önce sakatlanan ve 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Bellingham'ın ardından Joselu'nun da sakatlandığı açıklandı.

Haberin Devamı

Real Madridde Arda Gülere gün doğdu Ancelottiden yeni karar

JOSELU DA YOK! 

İspanyol golcü de sakatlığı sebebiyle yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Arda Güler'in sakatlıklar sebebiyle daha fazla süre almasının beklendiği ifade edildi. 18 yaşındaki milli oyuncu bu sezon Real'de 5 maçta forma giydi ve toplam 92 dakika süre aldı.

Real Madridde Arda Gülere gün doğdu Ancelottiden yeni karar

ANCELOTTİ KARARINI VERDİ

Real Madrid'de Ancelotti, üst üste sakatlıkların ardından Arda Güler için yeni bir karar aldı. As'ta yer alan habere göre; Bellingham ve Joselu'nun sakatlıkları sonrası Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Arda Güler'e daha fazla forma şansı vermeyi planlıyor. İtalyan hoca, takımdaki eksik oyuncuların fazlalığından dolayı Türk yıldızını daha fazla sahaya sürecek. 

Arda Güler muhteşem döndü!
YORUM YAZ