MENÜ

Real Madrid Wolfsburg maçı hangi kanalda?

Real Madrid Wolfsburg maçı Şampiyonlar Ligi'nde şifresiz olarak Türkiye'de yayınlanacak tek maç. Futbolseverler Almanya'da Wolfsburg'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona eren mücadele sonrası "Real Madrid Wolfsburg maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda" sorusunu birbirine sormaya başladı. Haberin detaylarında bu bilgileri aktarmaya çalıştık.

Real Madrid Wolfsburg maçı hangi kanalda?

Real Madrid Wolfsburg maçı bu akşam (12 Nisan Salı) saat 21.45'ten itibaren şifresiz olarak TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi maçları arasında şifresiz olarak yayınlanacak tek mücadele olan bu zorlu 90 dakikada Real Madrid Wolfsburg'a 2-0'lık skorla kaybettiği ilk maçın rövanşını almaya çalışacak.

Hatırlanacağı üzere Wolfsburg Real Madrid'i geçen hafta Almanya'da oynanan ilk maçta 2-0'lık skorla devirip sezonun en büyük sürprizlerinden birini yapmıştı.

REAL MADRİD WOLFSBURG CANLI

REAL MADRİD NASIL TUR ATLAR?

Wolfsburg eşleşmenin ilk maçında Real Madrid'i 2-0 yendiği için avantajlı olan taraf. Real'in turu geçebilmesi için Alman temsilcisini üç farklı skorla devirmesi gerekiyor. Real Madrid, Wolfsburg'u tek farklı skorla yense bile elenecek. Karşılaşmayı uzatmalara taşıyacak tek skor ise 2-0'lık Real Madrid galibiyeti.


Cristiano Ronaldo La Liga tarihine geçti!
MANCHESTER CITY - PSG

Şampiyonlar Ligi'nde aynı gece Manchester City Paris Saint Germain mücadelesi oynanacak. Bu zorlu 90 dakika şifreli olarak ekranlara gelecek.

Bir sonraki gün oynanacak karşılaşmalar ise şöyle:

21.45 Benfica Bayern Münih

21.45 Atletico Madrid Barcelona




İLK MAÇ NASIL BİTMİŞTİ? WOLFSBURG-REAL MADRİD

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Wolfsburg'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Real Madrid, Wolfsburg deplasmanına konuk oldu.

Volkswagen Arena'da oynanan karşılaşmada gol perdesi 18. dakikada Ricardo Rodriguez'in penaltıdan kaydettiği golle açıldı.

25. dakikada Bruno Henrique'nin sağ kanattan gönderdiği pasın ardından ceza sahası içerisinde topa bekletmeden vuran Maxi Arnold, farkı 2'ye çıkardı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı. Real Madrid, Wolfsburg deplasmanında varlık gösteremedi.

Ev sahibi, İspanyol devini 2-0'lık galibiyetle uğurlayarak rövanş öncesi avantaj elde etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ