MENÜ

Ramazan Çelik: Turgutluspor ruhunu canlandırma zamanı geldi

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup ekibi Turgutluspor'da teknik direktör Ramazan Çelik, Bursa Yıldırımspor'la oynanan hazırlık maçının ardından konuştu, "Çıkardığımız dersler var ve bu derslerimize çalışacağız. Turgutluspor ruhunu canlandırma zamanı geldi" dedi.

Ramazan Çelik: Turgutluspor ruhunu canlandırma zamanı geldi

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar kampında sürdüren TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup ekibi Turgutluspor'da teknik direktör Ramazan Çelik, değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Bursa Yıldırımspor'la oynanan hazırlık maçının ardından açıklama yapan Çelik, "17 Ağustos'ta Afyon kampımız başladı. Yoğun bir programla lige hazırlanıyoruz. Bu süreçte Afyon'daki ilk hazırlık maçında Bursa Yıldırım ile karşılaştık. Bizim için hazırlık maçlarında alınan skordan çok, önemli olan sahada neler yaptığımız. Çalışmalarımızı ne derecede sahaya yansıttığımız önemli. Bireysel performansları geliştirerek, takım performansını da yukarı çekmek istiyoruz" dedi.
Çelik, "Bursa Yıldırım maçını iyi oynayarak, iyi mücadele ederek kazandık. Fakat çok daha iyisini yapmalıyız. Eksiklerimizi görmemiz açısından bu maç iyi oldu. Çıkardığımız dersler var ve bu derslerimize çalışacağız. Turgutluspor ruhunu canlandırma zamanı geldi" yorumunu yaptı. 

YORUM YAZ