MENÜ

Kylian Mbappe transferi taktik savaşına dönüştü

Real Madrid'in 15 Ocak'a kadar süre tanıdığı Kylian Mbappe için Paris Saint-Germain de bir plan hazırladı. İki kulüp arasında adeta taktik savaşı yaşanıyor. İşte detaylar...

Kylian Mbappe transferi taktik savaşına dönüştü

Paris Saint-Germain'de Kylian Mbappe bilmecesi devam ediyor. Fransız kulübü ile olan sözleşmesi 2024'ün yazında sona erecek ulan yıldız futbolcu, PSG ile henüz sözleşme yenilemedi. Ligue 1 devi, şimdi Mbappe için bir formül arıyor. Real Madrid, Mbappe'ye olan ilgisini ilk olarak 2021 yılında resmîleştirdi ve yaklaşık 200 milyon Euro'luk bir bonservis ücreti önerdi. Ancak PSG bu teklifi reddetti.

Haberin Devamı

BİR TEKLİF DAHA BEKLİYORLAR

Daha sonra Mbappe, mayıs 2022'de Parc des Princes'te yeni bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşmanın süresi ise bu yaz dolacak ve Real Madrid'in Mbappe'yi kadrosuna katmak için hâlâ istekli olduğu biliniyor. Real şimdi 25 yaşındaki oyuncuya ocak ayının ortasına kadar süre tanıdı. PSG ise önümüzdeki günlerde İspanyol devinden büyük bir teklif daha bekliyor.

ALTERNATİFLERE YÖNELECEK

The Athletic'e göre PSG, Mbappe'nin olası ayrılışına hazırlık olarak şimdiden bütçe planlamasını hazırladı. Ligue 1 şampiyonu, Mbappe'nin bu ay Real'e katılması halinde maaş bütçesinde yaklaşık 40 milyon Euro tasarruf edecek. Ligue 1 ekibinin her şey hazırlıklı olduğu öğrenildi. Mbappe artık Real ya da başka bir potansiyel talip ile sözleşme görüşmesi yapmakta serbest ancak Real Madrid'in, Mbappe'ye verdiği sürenin dolması halinde alternatiflere yöneleceği de gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

Kylian Mbappe transferi taktik savaşına dönüştü

 

YORUM YAZ