MENÜ

PSG, Kylian Mbappe'nin bedelini belirledi! Yeni rekor...

Bellingham ve Joselu'yu kadrosuna katan Real Madrid'de Başkan Florentino Perez daha fazla transfer yapmayacaklarını belirtmişti. Karim Benzema'nın takımdan ayrılışı ile beraber büyük güç kaybederken Real Madrid'de taraftarlar beklentiye girerken PSG'den önemli bir haber geldi.

PSG, Kylian Mbappe'nin bedelini belirledi! Yeni rekor...

Uzun zamandır 24 yaşındaki Fransız yıldız Kylian Mbappe'yi transfer etmek isteyen Real Madrid oyuncunun PSG ile sözleşme imzalamasının ardından geri çekilmek zorunda kalmıştı. Geçtiğimiz haftada Mbappe geleceğine dair önemli bir açıklama yaparken Real Madrid ve Mbappe ilişkisinde hareketlenmeler yaşandı.

Haberin Devamı

DEVAM ETMEYECEK

PSG ile 2+1 yıllık olmak üzere sözleşme imzalayan Mbappe, geçen hafta opsiyonunu kullanmayacağını açıklamıştı. Yaşanan gelişmeler ardından PSG oyuncudan para kazanmak için satma ihtimalini değerlendirmeye başlarken Real Madrid'e haber gitti.

PSG, Kylian Mbappenin bedelini belirledi Yeni rekor...

REAL MADRID ÇEKİMSER

Jude Bellingham'ı 100 milyon Euro karşılığında transfer eden Real Madrid Joselu'yu da transfer etmesinin ardından transferi kapattığının mesajlarını vermişti. Ancak Real Madrid tarafarı Joselu'nun Benzema'dan sonra ancak yedek forvet olabileceği düşüncesinde.

PSG, Kylian Mbappenin bedelini belirledi Yeni rekor...

PSG FİYATI BELİRLEDİ

24 yaşındaki forvet için 200 milyon Euro isteyen PSG oyuncudan para kazanmak istiyor. Real Madrid de Bellingham'dan sonra şu anda bu kadar yüksek bonservis ödemeye sıcak bakmıyor. Şu anda rekor 222 milyon Euro bedel ile Neymar'da olurken PSG kırdığı rekora yakın bir bonservis bedeli istiyor.

Haberin Devamı

PSG, Kylian Mbappenin bedelini belirledi Yeni rekor...

Real Madrid şu an teklife sıcak olmazken gelecek günlerde neler olacağı merak konusu.

YORUM YAZ