MENÜ

PSG, Borussia Dortmund'u yıktı, Şampiyonlar Ligi'ne lider olarak başladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin karşılaşmasında PSG sahasında Borussia Dortmund'u konuk etti. İlk yarısından gol sesinin çıkmadığı mücadeleyi Fransızlar; Kylian Mbappe ve Achraf Hakimi'nin golleriyle 2-0 kazandı ve grup etabına lider olarak başladı.

PSG, Borussia Dortmund'u yıktı, Şampiyonlar Ligi'ne lider olarak başladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan başladı... Kuralar çekildiği zaman belki de 'Ölüm Grubu' denebilecek, birbirine yakın takımların olduğu F Grubu'nda dev bir maç oynandı.

Haberin Devamı

PSG sahasında Borussia Dortmund'u konuk etti. Transfer döneminde süperstarları; Lionel Messi ile Neymar'ı kaybeden Fransızlar, Alman devi karşısında zorlansa da kazanmasını bildi.

Mbappe perdeyi açtı, Hakimi fişi çekti

Paris'te oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle geçilirken ikinci devre başında gol sesi geldi. 49. dakikada PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe fileleri sarstı ve ev sahibi ekibi sahasında 1-0 öne geçirdi. Sarı-Siyahlılar yenen golden sonra biraz dağılınca 58'de de Achraf Hakimi fişi çeken sayıyı kaydetti ve maçın skorunu belirledi: 2-0.

Liderliğe yükseldiler

Grubun diğer maçında 19.45 seansında Milan ile Newcastle United golsüz berabere kalınca PSG aldığı 3 puanla ilk maçlar sonunda zirveye yerleşti. 

Haberin Devamı

PSG, Borussia Dortmundu yıktı, Şampiyonlar Ligine lider olarak başladı

YORUM YAZ