MENÜ

Premier Lig'den Ukrayna'ya destek

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi sonrası futbol dünyasından tepkiler yükselmeye devam ediyor. İngiltere Premier Lig'den yapılan açıklamada bu hafta sonu oynanacak maçlarda Ukrayna'ya destek mesajları verileceği duyuruldu.

Premier Lig'den Ukrayna'ya destek

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi sonrası futbol dünyasından tepkiler yükselmeye devam ediyor. İngiltere Premier Lig'den yapılan açıklamada bu hafta sonu oynanacak tüm maçlarda Ukrayna'ya destek mesajları verileceği duyuruldu.

Haberin Devamı

Premier Lig'in resmi internet sitesinden yayınlanan duyuruda takım kaptanlarının, Ukrayna bayrağının renklerinde pazuband takacakları, stadyumdaki büyük skorbordlarda Ukrayna bayrağının mavi ve sarı renklerinin fonunda dayanışma mesajlarının verileceği ve reklam panolarında da bu uygulamanın yer alacağı belirtildi.

Premier Lig'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Premier Lig ve kulüplerimiz Rusya'nın eylemlerini tüm kalbiyle reddediyor ve bu hafta sonu tüm maçlarda Ukrayna halkına destek gösterilecek. Barış çağrısında bulunuyoruz ve düşüncelerimiz etkilenen herkesle birlikte.

5 Mart Cumartesi ile 7 Mart Pazartesi günleri arasındaki tüm Premier Lig maçlarında Ukrayna için bir dayanışma sergilenecek. Stadyumlardaki büyük ekranlarda, Ukrayna bayrağının mavi ve sarı renklerinin fonunda "Futbol Bir Arada Duruyor" ifadesi gösterilecek. Bu sözler, maçlar sırasında LED reklam panolarında da yer alacak.

Haberin Devamı

Bu dayanışma mesajı, Premier Lig dijital kanallarında dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar tarafından da görülebilecek. Bu platformlardaki logolar ve profiller, hem Birleşik Krallık'ta hem de denizaşırı ülkelerdeki maç yayınlarında da gösterilecek ve Ukrayna bayrağının renklerini temsil edecek şekilde değişecek."

YORUM YAZ